18X 330W 15r husa de Ploaie husa de ploaie pentru mișcare cap lumina de Iluminat Spectacol de Ploaie protector DJ Etapă Petrecere Spectacol Eveniment de Iluminat

2 604.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


18PCS 330W 15r în Mișcare Cap Capac de Ploaie Iluminat Spectacol de Ploaie protector DJ Etapă Diametre: 680mm poate fi folosit pentru: 200W 5r sharpy fascicul de mișcare cap lumina 300W fascicul de mișcare cap lumina 230W 7r sharpy în mișcare cap lumina 330W 15r sharpie fascicul de mișcare cap lumina Caracteristici: 1. Ușoare; 2. Pliabil , ușor de transportat și de transport; 3. Proteja în mișcare cap lumina de ploaie și și arsuri solare; 4. impermeabil husa de ploaie, nu se udă, ca o ploaie pe frunze de Lotus; 5. Cu materiale de înaltă calitate, realizate din materiale exclusive, material rezistent la apa poate îndură temperaturi ridicate , acesta nu va fi subțiat sau încrețite, chiar și după o lungă perioadă de timp; Acționăm acum! Pentru a prelungi durata de viata a ta în mișcare cap lumina, pur și simplu cumpăra o umbrelă de Protecție atât de ușor, de asemenea, cu o medie mult mai mic cost de Plata: acceptam plata prin Paypal. De transport si timp de Livrare: 1. Am expediat doar la adresa de Paypal 2. Toate articolele vor fi expediate prin FEDEX, EMS sau DHL termen de 2 zile lucratoare dupa ce CELAR de plată.

Timp de livrare:aproximativ 5-7 zile, depinde dacă există control vamal. 3. Pretul nu include orice tarife, sperăm că vă puteți înțelege. Dacă aveți nevoie de cantitate vrac,vă rugăm să ne contactați pentru anchetă.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!

Cumpărături Fericit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (18 piese/lot)
Greutate Pachet 18.0kg (39.68lb.)
Dimensiunea Pachetului 80cm x 50cm x 20cm (31.50in x 19.69in x 7.87in)
Stil Lumina de Scena DMX
Ocazie Scena profesionist & DJ
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare

Produse similare