Lut Temperat Full Tang Manual Lama Pentru Japoneză Samurai Katana Sabie de Damasc Pliat Lame Ascuțite din Oțel Poate Tăia Copaci BL010

549.06lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


* Dacă doriți să modificați original lama, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, pentru că această imagine arată sunt lame diferite care pot avea nevoie de costuri suplimentare.

Observație : în Unele țări cum ar fi Italia, Germania, marea BRITANIE, Spania, Brazilia poate percepe clientului taxe vamale, putem scrie un preț scăzut pe pachet, dar NU-și asuma responsabilitatea pentru aceasta.

Detalii

Lungime totală: 40.9 inch / 104cm

Nagasa Lungime: 27.8 inch / 70.5 cm

Lungime mâner: 10.6 inch / 27cm

Lățimea lamei(lângă Habaki): 1.26 inch / 3.20 cm

Lățimea lamei(lângă Kissaki): 0.91 inch / 2.30 cm

Materialul lama: Damasc pliat oțel + lut temperat

Forma lamei: SHINOGI-ZUKURI

Kissaki Forma: CHU-KISSAKI

HI(sânge groove): Nu

Sharpess: Foarte ascuțit

Stare: Brand new

Descriere

Acest LAMEI este forjate de mână și de mână ascuțit folosind Japoneză metode pentru a crea o lamă perfect. Pe deplin funcțional și gata de luptă.

Materiale Și Modul De Forja:

Lama: LAMA de sabie a fost forjate de mână, folosind vechea metoda de sabie. Plină de o parte forjat, mana lustruit.

Aceasta sabie este fabricat din oțel îndoite, cu 13 ori pliere pentru a crea 8192 straturi, care arunca flexibilitatea și duritatea lamei într-o mare măsură. Vizibil fragilă ondulator de cereale pe lama a fost dus de pliat în mod repetat în timpul de forjare.

Oțelul a fost bine rafinat și temperat, Un lut special este aplicat pe lama de mână, folosind un strat subțire care acoperă aproape de margine și un strat mai gros peste restul lamei. acest lucru duce la o relativ repede de răcire de la marginea timpul de stingere, producând o margine dură și moale înapoi. frumoasa real hamon pe lamă este, de asemenea, urmare a diferențelor de răcire a lamei (călire și revenire). Lama asta nu are nici o bo-hi (sânge groove) de a spori puterea și putere de tăiere.

Această lamă a fost lustruit cu multiple clasa a ascuți piatră prin metoda Japoneză, care a făcut suprafață de lama ca o oglindă, lama este, de asemenea, foarte ascuțit.

Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie. Aceasta sabie este suficient de puternic pentru a trece printr-un gros de bambus copac cu o singură lovitură încă destul de ascutite pentru a felie de hârtie .

NOTĂ: Această lama ar putea fi personalizate ca solicitările dumneavoastră,inclusiv dimensiunea, forma, culoare. Te rog trimite-ne toate detaliile prin mesaje sau e-mail dacă aveți nevoie.

ELEMENT MAI MULTE POZE

Detalii Comparație

PERSONALIZA PROPRIUL DVS. DE SABIE

Vrei un unic sabia? Aici puteți obține tot ce vrei. Toate noastre standard lamele sunt disponibile, cu piese personalizate, în cazul în care puteți alege dintr-o gamă largă de accesorii, Ito, Sageo si Saya. Acesta este liber să aleagă următoarele părți în loc de cele originale! FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE! Avem, de asemenea, poate grava numele, simplu simbol sau altceva vă place pe lama, este, de asemenea, gratuit!!! Dacă aveți nevoie pentru a schimba unele părți, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj prin intermediul Vilatudor.ro sistem de mesagerie înainte sau după cumpărare, de sabie vor fi făcute în funcție de cerințele dumneavoastră.

::LAMA DE PERSONALIZARE::

(1) HI (sânge groove) : NU-BUNĂ lamă este mai puternic pentru tăiere, BO-HI lama este mult mai ușoare pentru practică.

(2) Claritatea : Toate lamele sunt disponibile in ascuțite sau neclară, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de un neascuțite lama.

(3) Sabie Set : putem face un Wakizashi (mediu) și un Tanto (scurt) pentru a se potrivi această sabie katana.

NOTĂ : * lamele sunt toate FULL TANG lame, nu avem nici scurtat Tang lame.

* Lamele sunt toate full manual, dacă aveți nevoie pentru a personaliza lama, vă rugăm să ne dea suficient timp pentru a face, așa cum am toate cunoscute" Moale foc face malț dulce ."

* Nu avem nici FALS sau MASINA de FACUT hamon lame; lamele cu hamon sunt rezultatul de întărire diferențiată cu lut, acestea sunt reale hamon, NOI NU FACEM NICI o FACK SAU MASINA de FACUT HAMON PE LAMA.

::LAMA GRAVURĂ SERVICII::

* W e poate grava caractere Chinezești, litere limba engleză sau Japoneză kanji pe lama de masina de gravat, este GRATUIT ! vă rugăm să consultați Un Eșantion .

* W e, de asemenea, pot grava simplu logo sau altceva vă place pe lama de gravură. Tu trebuie să plătească o suplimentare de $20 , și avem nevoie de aproximativ o săptămână pentru a finaliza. vă rugăm să consultați Eșantion B .

* De obicei, vom grava numele sau logo-ul pe lamei spre mâner. Avem, de asemenea, poate grava numele pe Nakago (Tang). Aceasta nu este o problemă pentru a grava în alte locații de pe lama.

* Dacă vrei să graveze numele în Japoneză, vă rugăm să traduce numele tău în Japoneză mai întâi, apoi trimite-ți numele Japonez la noi prin intermediul Vilatudor.ro mesaj de sistem.

* Lamele cu sânge groove nu sunt potrivite pentru imagini mari' gravură.

* Gravura de mașină poate fi finalizată în termen de 2 zile; Gravură de gravură nevoie de 3-5 zile pentru a finaliza.

De Ce Să Cumpărați De La Hanbon Forge ?

Suntem una dintre sabie producător în Long Quan China, unde este renumit pentru sabie, Toate elementele de vânzare pe Vilatudor.ro sunt de brand nou de la fabrica noastra. Ne sunt de vânzare MANUAL săbii Chineză, Japoneză săbii și alte meserii. Vom încerca să vă oferim cu servicii excelente și cele mai bune preturi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 110cm x 10cm x 12cm (43.31in x 3.94in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Numărul De Model BL010
Claritatea Foarte sharp (gata de luptă)
producător HanBon forge
Materialul Lama Damasc Pliat Oțel+lut temperat
HI(sânge groove) No
Tehnologia De Forjare Manual
Material Metal
Caracteristică Regională Japonia
Lama Tip Lama Full tang
Stil Japonia Stil
Tema Sport
Nume De Brand HANBONKATANA

Produse similare