Majestic Mentale Decor Complet Manual Samurai Japonez Wakizashi Damasc Pliat Otel Lama Full Tang Sabie Ascuțită

540.98lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Lungime totală : 78cm/30.7 inch material Lamă : F olded lama din otel

Lungime lama : 50cm/19.7 inchi Tsuba : Aliaj

Mâner lungime : 24cm/9.45 inch Habaki& Seppa : Alamă

Latime lama : 3,2 cm/1.25 inch Menuki : Aliaj

Lama grosime : 0,7 cm/0.28 inch Fuchi& Kashira : Aliaj

Tang : Full tang Ito& Sageo : Bumbac

Sânge groove : Single bo-hi Rayskin : Imitative rayskin

Claritatea : Sharp Saya : Lemn de esenta tare lama: LAMA de sabie este parte falsificate și lustruit cu 12 proceduri. fierul pe care-l utilizați nu este normal steel cu camioane sau masini sau alte viața electrice, oțelul utilizat pentru lama conținutul mult mai mult dioxid de carbon și puritatea nu pot fi comparabile.

Aceasta este pliat lama din otel care a fost pliate de 11 ori,2048 straturi . Cea mai cunoscută parte a procesului de fabricație este de pliere din oțel, în cazul în care armele sunt facute de în mod repetat, încălzire, percuție și pliante de metal. Care controlează de carbon din oțel, într-un interval adecvat.

TSUBA(placa): Aliaj; "tsuba" este folosit pentru a proteja mâna de alunecare pe lamă în timpul tirant.

HABAKI(lama de guler): este o bucată de alamă de construcție,există o gravură pe habaki de această sabie. Principalul punct de habaki este de a face saya strâns cu lama,asa este normal, dacă nu există zgârietură.

SEPPAS(spacer): Două Seppas asigura Tsuba (dacă tsuba nu este atât de strâns după o lungă perioadă de timp,se poate desface sabia și a pus mai seppas acolo).

MENUKI: Aliaj; există 2 menuki ornamentate pe mâner,unul pe fiecare parte.

MÂNER: lat pe cele 2 capete, subțire la mijloc, pardoseală de Lemn învelit cu imitative rayskin(samegawa), bumbac ito, ornamentate cu menuki (unul pe fiecare parte), Fuchi&Kashira pe 2 capete de mâner.

SAGEO: folosit pentru a lega sabia de la brâu ca o curea,în timp vechi, dar acum am, de obicei, cravată pe saya la fel ca în imagine.

SAYA(teaca): saya (teaca) de sabie este realizat din lemn de esenta tare .legat cu Sageo pe Kurigaga (buton) din teacă.

BO-Hi: Bo-hi a fost adăugat la lama, în scopul de a-l lumineze și să ofere feedback-ul sonor atunci când se legăna. este numit Sânge-Groove uneori.

*Notă: 1 până la 2 cm abatere va fi existat ca toate săbiile sunt lucrate manual. Vă rugăm să amabilitate înțeleg.

*Pachetul include:

1.asamblate sabie cu saya

2.o sabie sac (culoarea este trimis de aleatoriu,gratuit, cadou,nici o garanție de returnare sau de schimb)

Aveți posibilitatea să proiectați propria sabie. Doar vă rugăm să ne lăsați o notă despre accesorii cerințele și vom pregăti săbii în funcție de nevoile dumneavoastră.

Dacă unele taxă suplimentară ar trebui să fie încărcat, te rog, nu face plata în primul rând atunci când comanda. Vom modifica prețul pentru tine, și atunci sunt necesare pentru a finaliza plata.

Gratuit Tsuba pentru Alegerea

Gratuit Ito/ Sageo pentru Alegerea

Vom păstra ito și sagoe aceeași culoare.

Vă rugăm să rețineți noi, care este pentru ito și care este pentru sageo atunci când face comanda în cazul în care doriți să modificați, apoi, în diferite culori.

Gratuit Rayskin pentru Alegerea

Gratuit Saya pentru Alegerea

Numai Escrow este acceptale

Vă rugăm să-și petreacă câteva minute pentru a înregistra unul dacă nu aveți un cont Escrow.

Ca o a treia metodă de plată, Escrow va proteja amândoi.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Vă vom răspunde cât de curând vom vedea mesajul tau.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Pachetul va fi trimis în 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Vor exista unele întârzieri pentru transportul de personalizat săbii, vă rugăm să înțelegeți acest lucru.

Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Vilatudor.ro. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

Cumpărătorilor Informații-noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Cu toate acestea, uneori internațională de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă rugăm să rețineți că noi nu nava la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile naționale.

Longquan este original, în loc de sabia și celadon (ware). Este renumit acasă și în străinătate pentru producția de Longquan săbii. Pe bază de 2600 de ani'traditional sabia cultura de Longquan, compania noastră a moștenit și sunt în curs de dezvoltare ancestral sabia-forjare ambarcațiuni, absorbit meritul de alți colegi, și alege cele mai bune materiale pentru a crea săbii de peste 20 de proceduri de lucru, cum ar fi ciocanul, lopata, depunerea, gravură, călire, lustruire, etc. Este renumit pentru caracteristicile distinctive "tenace și ascuțite, cuplu duritate cu moliciune, amenințând lama strălucitoare, modele deosebite si accesorii"

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand SHI JIAN
stil de sabie Wakizashi
Tehnica Manual
Utilizarea Mental Decor Acasă
Material Metal
Tema Sport
sânge groove Singur bo-hi
Model 304
Saya Lemn de esenta tare
Caracteristică Regională Japonia
Claritatea SHARP
Stil Arta Populara
Materialul Lama pliat lama din otel
tang full tang

Produse similare