998D 300M Reglabil Impermeabil Electronice de Control de la Distanță Fără Șoc Anti Coaja de Siguranță Formare de Câine de Companie Guler cu Display LCD

75.66lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3366910762906870 Ușor de a Instrui NE $ 2.45 /bucata US $ 18.74 /bucata US $ 39.09 /bucata US $ 1.69 /bucata US $ 5.94 /bucata US $ 5.32 /bucata US $ 3.29 /bucata US $ 9.22 /bucata US $ 4.62 /bucata US $ 7.98 /bucata 998D Electronice de Control de la Distanță Fără Șoc Formare pentru animale de Companie Guler cu Display LCD

Ești încă vă faceți griji despre cum să țin animale de companie, și de formare-le mai mult și mai ascultător? Vă rugăm să nu vă faceți griji despre problemă de securitate, deoarece este sigur pentru animalele de companie. Mai mult, disponibile distanță de acest animal de companie de formare guler este sunat de până la 300 de metri și acest lucru face mai ușor pentru a menține animalele de companie. Noi credem că acest lucru de la distanță de formare pentru animale de companie guler va fi un asistent bun pentru tine.

Caracteristici:

Simplu în design și durabil de a utiliza.

Electronice de control de la distanță.

În condiții de siguranță pentru animalele de companie.

Disponibil distanta: Raza de acțiune până la 300 de metri (atunci când nu distrageri).

Poate reduce necorespunzătoare fapte de animale de companie.

De economisire a energiei: receptorul se va opri dacă nu este utilizat timp de 4 minute și orice mișcare a va activa receptorul în modul stand-by.

Putere: 0.037 W

Tensiune: 1.5 V

Operare Curent: 0.04 mA

Frecventa: 433.825 MHz

Baterie de emițător: 2 x 4LR44/6V

Baterie de receptor: 1 x AAA/1.5 V

Durata: 1 oră

Normal serviciu timp: 1 săptămână

Dimensiuni:

- Transmițător: 120 x 45 x 30 mm (L x W x H)

- Receptor: 60 x 32 x 34 mm (L x W x H)

Cum să utilizați transmițătorul:

- Instalați două 4LR44/6V baterii și apoi transmițătorul va fi porni automat.

- Apăsați butoanele, unul câte unul, și apoi pe LCD imaginea se va schimba.

- Alege canalul 1 sau 2 pentru receptor.

- Lumina LED poate fi folosit pentru furnizarea de formare de semnale.

- Transmițătorul va intra în modul stand-by dacă nu este operat timp de 20 de secunde și se va stinge dacă nu este operat timp de 2 minute.

- În modul stand-by, aveți posibilitatea să apăsați orice buton (cu excepția LED-ului) pentru a-l trezi.

-Pentru a activa transmițătorul, țineți apăsat butonul mode pentru cel puțin 5 secunde.

Cum să utilizați receptorul:

- Instalați 2 baterii (AAA/1.5 V) și apoi, receptorul va emite un semnal sonor.

- Du-te la transmițător și alege 1 sau 2 canale pentru a codifica prin apăsarea pe butonul canal 1/2 din transmițător.

- Și apoi apăsați butonul de lansare de pe telecomandă imediat. Receptorul va execută în mod normal.

Cald reamintesc:

1. Vă rugăm să scoateți bateriile, dacă nu-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

2. Disponibile distanță de control de la distanță înseamnă distanța în linie dreaptă între emițător și receptor, fără obstacole. Valabil distanța poate varia în funcție de cei din jur.

3. Pentru informații specifice, vă rugăm să consultați manualul de utilizare.

Pentru: Caini

Tip: Gulere

Material: Plastic

Funcții: Reglabil,Lumini LED,rezistent la apa

Sezon: Toate anotimpurile

Culoare: Negru

Greutate pachet: 0.291 kg

Dimensiune pachet (L x W x H): 16.70 x 13.40 x 4.20 cm / 6.57 x 5.28 x 1.65 cm

Conținutul pachetului: 1 x Transmitator, 1 x Receptor 1 x curea Ajustabila, 1 x lampă, 2 x Lung Electric Antena, 2 x Scurtcircuit Electric Antena, 2 x Baterie 4LR44, 2 x AAA Baterie, 1 x Manual de Utilizare engleză

Siguranța Produsului Disclaimer:

Noi nu acceptăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru abuz de acest lucru sau orice alt produs. Toate produsele noastre sunt testate pe scară largă pentru a se conforma riguroase și stricte QC standarde. Pentru anumite produse (de exemplu, jucării, cuțite, etc.), vă recomandăm o supraveghere corespunzătoare ca nu putem fi trași la răspundere pentru abuz sau accidente.

Transport Termenii:

Timp de transport maritim: promisiunea Noastră de timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, dar cele mai multe dintre comenzile pot fi trimise în termen de 1-2 zile după ce am primit plata dvs. Dacă timpul de expediere este în prelungiri, vom comunica cu dumneavoastră în timp.

Metoda de transport maritim: Cum de a alege metoda de transport maritim? În mod normal este decis de greutatea produsului, taxa de transport si timpul de livrare. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru tine de a alege metoda de livrare.

(1).Economia transport: (prețul produsului este mai mică de 5 dolari) Dacă prețul produsului este mai mică de 5 dolari, Ne va livra elementul cu Economie de Transport (De exemplu: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus),este Transport Gratuit și va dura aproximativ 16-35 zile pentru a ajunge, dar 35-60 zile pentru caz excepțional și, de asemenea, nu de urmărire informații. Desigur, puteți adăuga un pic de bani pentru a alege standard de transport maritim pentru informații de urmărire și mai puțin timp de livrare.

(2).Epacket: (prețul de element este mai mult de 5 dolari) Dacă prețul produsului este mai mare de 5 dolari și locația dvs. este în țările de mai jos, Epacket este recomandat pentru tine, este Transport Gratuit sau într-o mai mică reducere de marfă și se va duce 7-30 de zile pentru a ajunge. Statele UNITE ale americii, Canada, Norvegia, Australia, Franța, Germania, marea Britanie, Israel, Arabia Saudită, Ucraina, Rusia, Hong Kong, Coreea de Sud, Malaezia, Singapore, Turcia, Austria, Belgia, Elveția, Danemarca, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Suedia, Finlanda, Irlanda, Portugalia, Mexic. Unele de referință termenul de livrare (doar estimat, nu garantat): 5-10 zile lucratoare pentru Australia/ Marea Britanie /Asia Țară 7-15 zile lucrătoare de la Canada /Statele Unite ale americii 10-20 de zile lucrătoare de la Rusia/Franța/ Spania/Europa Țara 15-35 zile lucrătoare de la Italia/Sud

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 14cm x 4cm (6.69in x 5.51in x 1.57in)
Tip Câini
Tip De Element Formare Gulere
Nume De Brand Bayppy
Numărul De Model 998D
Material Plastic

Produse similare