De BRAND NOU de la Distanță Inteligent cheie de Intrare fără cheie Fob Pentru perioada 2008-2012 Chrysler Town Țară 433Mhz 6 Butoane+Panică Netăiat Lama Cip ID46

63.46lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Inteligent de la Distanță cheie de Intrare fără cheie Fob Pentru perioada 2008-2012 Chrysler Town Țară 433Mhz 6 Butoane+Panică Netăiat Lama Cip ID46 Pentru statele UNITE ale americii Model. FCC ID: M3N5WY783X

Dimensiunea originală

De înaltă calitate

Oferim en-gros,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Această parte este compatibil cu următoarele vehiculului(vehiculelor).

pentru anul 2008 Chrysler Oraș,Țară

pentru 2009 Chrysler Oraș,Țară

pentru 2010 Chrysler Oraș,Țară

pentru 2011 Chrysler Oraș,Țară

pentru 2012 Chrysler Oraș,Țară

Notă

Aceste telecomenzi nu avea Keyless GO' de proximitate caracteristică (care vă permite să porniți vehiculul fără a scoate telecomanda din buzunar sau în geantă).

Telecomanda trebuie să fie introdus în contactul pentru a porni vehiculul dumneavoastră (o dată programat/sincronizate pentru vehiculul dumneavoastră).

ai nevoie de a reduce cheie lama și program de la distanță la un centru autorizat de lăcătuș auto!

Acceptam plata prin NUMAI ! Dacă nu aveți cont, vă rugăm să vă înregistrați la ( www..com ).

Am expediat de către EMS, DHL, UPS, Fedex și Hongkong post la nivel mondial în 2-3 zile lucrătoare.

De către EMS: de Obicei, durează aproximativ 6-13days . Prin DHL, UPS si Fedex: de Obicei, durează aproximativ 4-6days. Prin Hongkong post: de Obicei, durează aproximativ 11-25 zile. Dacă sunteți în regiune de la distanță este posibil să dureze un pic mai mult timp pentru a ajunge. Dacă, din cauza cumpărătorului motiv, inclusiv refuză să semneze pentru pachet , refuză să plătească taxa sau ca urmare a posta problemă a țării cumpărătorului , cumpărătorul va lua toate piardă. noi suntem responsabili de păstrarea bunurilor părăsit China lin numai.

Feedback-ul pozitiv va fi părăsit în mod automat pentru toți cumpărătorii odată ce au plătit elementului sau tranzacției de plată este finalizată. Apreciem că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru. Este pentru a pleca de feedback Negativ sau Neutru Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema. Noi va oferim amenajarea corespunzătoare și de a ajuta pentru a rezolva orice problema cât mai curând posibil.

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul link-ul dacă aveți orice întrebări. Vom răspunde în termen de 24-48 de ore . Vă rugăm să vă verificați e-mail de spam, dacă nici un răspuns timp de 48 de ore.

Garantie de 30 de zile cu Schimbul defecte, s-a defectat, incorecte sau piese-elemente care lipsesc. Vă rugăm să ne anunțați și pur și simplu a reveni la elementul cu toate piesele și accesoriile ambalate și marcate "PENTRU SCHIMB" în termen de 14 zile de la primire. Dacă defecte, s-a defectat sau piese-elemente care lipsesc nu mai sunt disponibile, o rambursare poate fi eliberat. Restituirile nu sunt emise în general. Situații speciale sunt examinate de la caz la caz. În cele mai multe cazuri, de Transport maritim și de Manipulare taxa este nerambursabilă. Toate se întorc costurile poștale vor fi suportate de cumpărători sub toate circumstanțele

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Nume De Brand Keyecu
Schimb Numărul Parte 10#
Tip De Element bricheta
Altă Parte Numărul 10#
Tip De Material ABS
Numarul Parte 10#
Personalizare Da
Lățime Produs 3cm
Țara/Regiunea de Fabricație CN
Înălțime Element 1cm
Plasarea pe Vehicul Stânga
Element De Lungime 9cm
Articol Greutate 0.05kg
R/C Funcție Cu
Caracteristici Speciale Înlocui telecomanda originală cheie

Produse similare