8Pcs/set 1/4" Carbură de Tungsten Rotativ Dual Taie Burr Bit Setat 6mm Rotary Cutter Fișiere CNC Gravura Instrument

88.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: oțel de Tungsten YG8

Caracteristici:

Muchie de tăiere diametru: 6-12mm

Coadă diametru: 6mm(1/4")

Lungime totală: 45-65mm

Groove: Dublu Rotativ

O: forma cilindru

C: cilindrice cap de minge

D: sferic

F: curbat cap rotund

Utilizare: poate fi Doar o parte slefuire, nu poate și înapoi de slefuire

Caracteristici:

Carbura de aliaj fisier rotativ utilizare este extrem de răspândită, se aplică în prelucrare mucegai fabricarea. Piese de mașini bevel edge, inversat rotund și șanț de prelucrare.

Pot fi prelucrate din fontă, oțel turnat, oțel carbon, aliaj din oțel, oțel inoxidabil, cupru, aluminiu și alte metale, și marmură, jad, oase și alte non-metalic.

Utilizate pe scară largă în mașini, automobile, construcții navale, produse chimice, de artizanat, sculptura ect..

Prelucrare de calitate, finisaj de înaltă, durată lungă de viață. Poate procesa o varietate de înaltă precizie cavitatea mucegai.

Ușor de înțeles, ușor de utilizat, în condiții de siguranță și de încredere. Reduce dificilă muncă manuală foarte mult, reducerea costurilor de producție.

Carbura de aliaj fisier rotativ principal sprijinirea utilizării instrument electric sau utilizarea de instrument electric sau pneumatic tool(poate instala, de asemenea, pe mașini-unelte)

Cantitate: 8 bucăți

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Pachetul include:

8pcs Carbură Rotativ Dual Taie Burr Bit Set (Include lovitură mucegai tava de stocare)

'Vom accepta alipay, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute Mai elementele vor fi livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 19-50 de zile pentru a ajunge ( uneori, va întârzia la 60-90 de zile ) transport maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), De asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală. Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport. Dacă nu ați primit elementul și această situație durează de la 60 la zi, vă rugăm să ne contactați. O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ. Nu vrem să vă dau un rău experiență de cumpărare chiar și atunci când de transport maritim este în afara controlului nostru. Ne exprimam speranta puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și Detaliată Vânzător Rating, dacă vă place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră și de cooperare. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul NEGATIV, sau ridicarea de orice DISPUTE de la Vilatudor.ro. Va garantam pentru a vă rezolva problemele într-un mod veți fi mulțumit ! Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a da feedback-ul, dacă există orice problemă cu achiziția ta. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru client 100% satisf.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 34cm x 23cm x 14cm (13.39in x 9.06in x 5.51in)
Tip De Unitate mulțime (8 buc/lot)
Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Lungime se referă la detalii
Numărul De Model Carbură Rotativ Dual Taie Set Bit Burr
Material Carbură De Tungsten
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Tip Alte
Nume De Brand OOTDTY
Utilizarea Metal Foraj

Produse similare