2017 NOU display LCD Digital debitmetru+ Alama senzorului de debit de măsurare a temperaturii YF-B7 senzor Hall metru comutator

153.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


de transport nu se ofera bateriei. De transport maritim de aer nu permite. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

În primul rând, cheia definiție

Apăsați tasta de la stânga la dreapta pentru a seta tasta "SET", plus tasta "+", minus tasta "-".

Al doilea, arată instrucțiuni

1, temperatura

Temperatura gamă de afișare este -99 ° -999 °, unitatea C este temperatura Celsius, iar F este Fahrenheit temperatura. Unitatea de temperatură poate fi comutat prin apăsarea butonului "+" cheie.

2, utilizarea de timp / debitul de afișare

Fluxul în debitmetrul modul va sari automat la debitul de afișare, fără apă timp afișa timpul total (numai în apă de presiune modul de afișare de timp). Timpul total unitate ZI ce zile, ORE spus de ore, timp de unități posibilitatea să apăsați "+" pentru a comuta.

Debitul unitate LPM înseamnă "litri / minut", GPM standuri pentru "galoane pe minut" și poate fi schimbat apăsând tasta" -".

Interfața curentă este afișat numărul sub alte interfețe: 00 indică valoarea K interfața de setare (K SETING).

3, putere de sfaturi

Puterea prompt pictograma va fi afișată atunci când bateria este descărcată și intermitent, în care utilizatorul trebuie să înlocuiți bateria. În caz de alimentare adecvată nu este afișat.

4, robinet de animație (numai flow meter mode)

Atunci când apa este detectat, robinetul de animație va începe să arate picături de apă.

5, consumul total de apă, debitul de afișare

Cantitatea totală de apă folosită în unitatea L reprezintă creșterea, GAL mijloace de litri, unitatea poate trece. Atunci când consumul total de apă este mai mică decât 10000L (sau GAL) vor fi corecte la punct zecimal după două, atunci când consumul total de apă este mai mare decât 9999.99 L (sau GAL) va ascunde virgulă după valoare. Maximă de măsurare 999999L (Notă: să-l fi cvasi-dacă aparatul setat la GAL, este, de asemenea, plin de 999999L lamurit 0, care este, după record 219969GAL lamurit 0), după mai mult de 0 de re-măsurare.

6, K valoarea set de caractere (K SETARE)

K valoarea de setare caractere vor fi afișate atunci când intră în valoare K interfața de setare.

7, debitul total de caractere (TOTAL) (numai flow meter mode)

Atunci când sistemul de operare este în debitmetrului modul, traficul total de caractere este afișat în interfața principală.

Al treilea, set și descrierea interfeței

1, interfața principală și principalele setările de interfață

Interfața principală va afișa caractere TOTAL, consumul total de apă, temperatura, total de timp de utilizare.

Apăsați tasta "SET" în interfața principală pentru a seta timpul total scurs. Apăsați butonul "SET" pentru a utiliza întotdeauna prima dată va clipi primul număr, apăsați scurt "+" intermitent numărul va crește; apăsați scurt "-" intermitent număr va fi redus cu 1; apăsați scurt tasta "SET" pentru a trece la cifra următoare. Set mult timp după ce apăsați lung butonul "SET" pentru a salva setările.

Notă: atunci Când setați timpul total scurs, implicit este stabilit în ore. Timpul total scurs în debitmetrul modul și timpul total scurs în modul barometru sunt independente.

2, K valoarea setată interfața și K valoarea setați setările de interfață (doar debitmetru modul)

Atunci când sistemul funcționează în debitmetrul modul, apăsați tasta "SET" în interfața principală pentru a sari pentru K valoarea interfața de setare.

K valoarea interfața de setare va afișa caracterele "K SETARE", numărul de interfață 00, K valoare.

Apăsați tasta "SET" pentru a seta valoarea K sub valoarea K interfața de setare. Apăsați butonul "SET" după prima valoarea K valoarea va clipi, apăsați scurt "+" intermitent numărul va crește; apăsați scurt "-" intermitent număr va fi redus cu 1; apăsați scurt tasta "SET" pentru a trece la următoarea numărul de biți. Set mult timp după ce apăsați lung butonul "SET" pentru a salva setările.

Alte patru

1, sistemul este mecanism de somn (numai flow meter mode)

În utilizarea bateriei interfață de alimentare, în scopul de a economisi energie și de a îmbunătăți de viață a bateriei, sistemul în absența de funcționare și nu există debit de apă va intra în stare latentă. După intrarea în starea de somn, pe ecran va sari automat la interfața principală și păstreze funcția de afișare. Când debitul de apă trezi în mod automat în măsurarea stat.

2, consumul total de apă reset

Există o RESETARE simbolul de pe spate de la bord, cu două contacte de lângă ea. După ce sistemul este alimentat, cele două scurt-circuit sistemelor clar consumul total de apă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Temperatura de lucru 0-100 grade C
Nume De Brand LOUCHEN ZM
Numărul De Model 1/2
Temp. senzor B valoarea 3950K la 25/50 grade. C
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Tem Rezistență 50k Ohm la 25deg. C
Tip De Cuplaj De sex masculin Filet BSPP
Interval De Măsurare 1~999999L
Comun Teava De Conducta Dimensiune 1/2"
Fluxul De Puls F(Hz)= 11xQ + - 5% Q=L/min

Produse similare