LZM-15G serie tub tip debitmetru de sex masculin sau feminin 1/2"BSP sau NPT ABS montaj

37.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă rugăm să ne informați despre măsura gamă mesaj pe bord. Avem 6 tip montare pentru alegerea ta. implicit este ABS de sex feminin 1/2"BSP. Dacă ai nevoie de alții, vă rugăm să contactați cu vânzător. vom schimba ordinea și de preț pentru tine. 1. implicit este ABS de sex feminin 1/2"BSP 2. ABS masculin 1/2"BSP 3. Plastic de sex feminin 1/2"NPT 4. Plastic de sex masculin 1/2"NPT

Te rog spune-mi de măsurare .

Despre Noi

Ningbo Chinwey industry co., Ltd. a fost înființată în 2002,compania Noastra Este un producător și comerciant specializat în producția industrială, avem două fabrici și mulți parteneri. Mi principalele produse sunt componente Pneumatice,electrovalva, debitmetre, manometre, termometre și așa mai departe.Vă rugăm să Lăsați un mesaj dacă aveți nevoie de cantități mari de bunuri sau personaliza produsele.atunci va vom oferi un pret competitiv.site-ul nostru httip://www.chinwey.com

Feedback-ul:

Vă mulțumim pentru atenție. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun. Acțiunea ta ne va oferi lapte și pâine . Voi

face același lucru pentru tine.

Ne dorim ca toți cumpărătorii să facă afaceri delightedly cu noi.

Vă rugăm să NU lăsați orice feedback NEUTRU sau NEGATIV înainte de a comunica cu noi.

A părăsi un feedback negativ nu ne va ajuta să rezolve orice probleme. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Dacă nu știm despre ea, nu o putem repara. Deci, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumesc foarte mult.

Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente.

Politica De Returnare

Vă rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când îl obține și de a nu semna pentru asta, dacă ambalajul este rupt. Vă rugăm să ne contactați la 3 zile dupa ce ai primit pachetul, dacă există probleme. Fotografiile sau clipurile video sunt o necesitate pentru a ne arăta despre toate problemele. În caz contrar, nu vom lua nici o responsabilitate pentru ei.În cazul puțin probabil că o revenire este cerere, toate declarațiile trebuie să includă toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile, toate originale de ambalare, inclusiv manuale, garantie forme, etc. Vânzările de Software nu sunt rambursabile. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.

Politica De Vânzări

Dacă comanda greutate totală de mai mult de 10KG , taxa de transport poate de ieftin,vă rugăm să dați click pe "cumpara acum". veți plăti După ce ne-am schimba taxa de transport ,

TVA (Taxa pe Valoare Adăugată) este responsabilitatea cumparatorului. Cu toate acestea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a-l minimiza.

Transport Detaliu

Elementul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este primită. Tu ar trebui să primească articol în termen de 2 săptămâni. E-mail-ne dacă nu primesc un produs după 21 de lucru după plata integrală a trimis.

Am doar nava aprobat adresă dat în Vilatudor.ro de plată. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de plată în Vilatudor.ro este corectă. Orice produs non-primite cauzate de invalid adresa înregistrată pe Vilatudor.ro nu ne sunt pline de restituire sau de înlocuire politică.

Un e-mail de notificare de expediție va fi trimis la cumpărător după articol este postat. Vă rugăm să ne e-mail dacă nu primiți e-mailul nostru după 5 zile de la plata integrală a trimis.

Metoda De Plata

1) Plata prin Escrow este foarte recomandat. Plata prin alte moduri pot avea o anumită întârziere, care va afecta timpul de expediere a elementului.

2) Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru impozitare, care poate pare. Dacă nu va semna pentru elemente din cauza fiscale Personalizate, va vom rambursa numai o parte din plată.

3) oferim discount pentru combinate de transport. Vă rugăm să ne contactați în legătură cu prețul, dacă oferta mai mult de un articol.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 10cm x 10cm (5.51in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Nume De Brand SHLLJ
Numărul De Model LZM-15G
DIY Consumabile Instalatii sanitare

Produse similare