4 buc. Liitokala original protejate 18650 3.7 V 2600 mAh pentru samsung icr18650-26fm industriale baterie

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


USD 7.5 /bucata

Original 18650 3.7 V 2600 mAh ICR18650-26F baterie reîncărcabilă de siguranță, de uz Industrial de baterie+Protejat cu PCB

Descriere produs Marcă și tip baterii Liitokala Baterii 18650 baterie reîncărcabilă cu diametrul de 18,5 mm înălțime 69.5 mm greutate 45 g de Încărcare și descărcare ori 1000 capacitate Acumulator 2600 mah voltaj Standard: 3.7 V Complet tensiune de încărcare 4.2 V Rețineți că funcționează atunci când tensiunea scade tensiunea nu poate fi mai mică decât 2.7 volți, în caz contrar bateria va fi deteriorat.

Caracteristici:

1. De înaltă performanță, de dimensiuni mici, greutate redusa

2. Stabilă, tensiunea de descărcare de gestiune

3. Continuă un consum mare de apa

4. rezistența internă

5. poluarea, ciclul de viață lungă

1. La nivel MONDIAL. (Cu excepția pentru unele țări și APO / FPO)

După confirmarea de plată 2 pentru prelucrarea în timp.

3. Livrăm doar pentru a confirma comanda adresa. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Fotografia afișată nu este un element real numai pentru referință.

5. Serviciul de livrare este furnizat de către transportator și nu, inclusiv weekend și de sărbători. Timpul de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit bunurile la data preconizată de plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări de transport maritim și de a obține un răspuns cât mai curând posibil. Colly tine. Scopul nostru este de a satisface clienții noștri!

7. Din cauza diferențelor de statut și de timp liber, vom alege pentru a livra un produs de la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Garanție limitată produs cu defecte (cu excepția deteriorat și / sau semn rău elemente). Accesoriile sunt acoperite de garanție. 2 celulele Rele trebuie să fie capturat și s-a întors în timpul perioadei de garanție (ambalajul original, dacă este cazul). Trebuie să ne spui ce defecte și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Noi nu reparați sau înlocuiți expirat articole de garanție.

Se comanda toate politicile menționate mai sus, care sunt listate mai sus! 1. Toate produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, trebuie să ne furnizați numărul de urmărire de transport maritim, motivele specifice pentru a reveni, și pentru dumneavoastră. 2. Vom reveni la rambursare completă de câștigător, la primirea bunului în starea inițială, de ambalare cu toate componentele și accesoriile care sunt incluse, după vânzarea de ambele părți anula tranzacția. Sau puteți alege să înlocuiți. 3. Dacă produsul (ele) este (da) nu publicitate, vom suporta toate taxele de transport

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Baterie Număr 4buc
Numărul De Model ICR18650-26F
Capacitate Nominală 2600mAh
Nume De Brand liitokala
Dimensiune 18.5*69.5mm
Pachet Pachet 1
Tip Li-Ion
Setați Tipul Numai Baterii

Produse similare