Laborator Balanța Analitică 0,1 mg 100 x 0.0001 g Electronice Digitale de Precizie la Scară SUA Solid CE ISO

1 758.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Eu n scopul de a face vămuire fără probleme și de a primi produsul fără probleme, vă rugăm să rețineți lucruri mai jos.

1. Brazilia clienții. P leasing lăsați CPF sau CNPJ număr, atunci când plasarea comenzii.

2. Rusia clienții. Vă rugăm să asigurați-vă că destinatarii nume este numele tău complet și există o PSRS pick-up service în orașul tău înainte de plasarea unei comenzi.

Atenție : în Conformitate cu cele mai recente RU politica vamală, cumpărătorul ar putea avea nevoie pentru a oferi informații pașaport, link-ul de bunuri și de IDENTIFICARE Fiscală atunci când importă. Transportatorul va text cumpărător, atunci când mărfurile ajung în RU. Deci, vă rog, asigurați-vă că vă oferi un număr de telefon mobil valid atunci când comanda.

3.Tarifare și Fiscale . Tarifare sau importul taxe vor fi plătite de către cumpărători. Vă rugăm să contactați transportatorul să facă vămuirea în timp sau pot exista întârzieri !

4. Alții. Dacă cumperi 2 buc sau mai multe produse într-o singură comandă, vă rugăm să NU plătească înainte de a schimba prețul pentru tine, că Vilatudor.ro sistem poate judeca greșit costul de transport maritim,

Vă mulțumim pentru cooperare!

Certificare CE

Un An De Garanție

Precizia de măsurare este extrem de important pentru tehnicieni de laborator, care de multe ori lucrează cu cantități foarte mici de materie. Pentru un experiment, adăugând sau scăzând chiar și un microgram poate duce în mod diferit. De aceea tehnicienii rândul său, să analitice cântare.

USS-DBS serie balanța analitică permite utilizatorului pentru a măsura greutatea, care variază de la 100 g la 320 g cu 0,1 mg lizibilitate, ± 0,2 mg repetabilitate și liniaritate . Se adoptă Forța Electromagnetică Tehnologie de Compensare , care este motivul pentru care scala are de înaltă precizie și durată lungă de viață . Astfel de cantități mici pot fi afectate de cele mai mărunte lucruri, cum ar fi temperatura, câmp magnetic, temperatura, umiditate, greutate, etc. De aceea vom adopta aliaj de Aluminiu turnat de bază, pan din oțel inoxidabil și sticlă proiectul de scut . Aluminiu turnat bază face scara rezistență la coroziune și anti-Interferențe electromagnetice. Sticlă proiectul de scut referă la măsurarea loc și de a scăpa de influența aerului. Ca temperatura este, de asemenea, un factor care afectează precizia, mai bine ne-am folosi de serie la scară analitică în 17.5 °C - 22.5 °C , temperatura de fluctuație mai mică de 1 °C /h.

Pentru tehnicienii care au nevoie pentru a face multe măsurare de lucru, în afară de precizie, ușor de funcționare și de a răspunde rapid de viteză sunt, de asemenea, de import. Seria cântare au 2 – 3 s a răspunde viteza(Timpul de stabilizare), capacitatea maximă de scădere, a citirii digitale din ecran LCD care are o convenabil lumina de fundal albastru , multi unitatea de Cantarire conversație g/mg/ct/oz, piese de numărare, procentul de cântărire(opțional). Toate acest lucru va simplifica munca ta și de a face munca de eficiență.

Între timp, ea are, de asemenea, funcția de protecție împotriva sarcinii, nivel cu bule de ajustare, în conformitate cu cârlig. Atunci când greutatea depășește 50% din max. valoare, echilibru va fi în modul de protecție la suprasarcină. În acest moment, o linie apare pe partea de sus a ecranului. Acest lucru este de a proteja echilibrul chip.

Forța Electromagnetică de Compensare este după cum urmează :

Parametrii Tehnici

Brand SUA Modelul Solid USS-DBS4 Max.Capacitate 100 g Min.Capacitate 10 mg de Citire de 0,1 mg Liniaritate ±0,3 mg Repetabilitate ±0.2 mg Timp de setare ≤ 8 sec. Temperatura De Operare 17.5 ~ 22.5 °C,

gama de fluctuație mai mică de 1 °C/h Tigaie Dimensiune Φ80 mm Densitate de Măsurare(Opțional, nu inclusiv) domeniul de Aplicare De Testare 0 - 20.0000 g/cm3; Decojite Intervalul 0 - 20.0000 g/cm3; de Măsurare Precizie de 0,1 mg/cm3; se Repeta de Precizie ±0.2 mg/cm3; Rezoluție de 0.11 mg/cm3; Interfață de Ieșire RS232 Parbriz de Dimensiuni 225 x 220 x 265 mm Dimensiuni 340 x 215 x 350 mm Net Wight 7500 g sursa de Alimentare AC 110-240 V Universal Adaptor DC: 9 V-2200 mA Serial No. Da

Vă rugăm să copiați acest link pentru a vedea Manual de limba engleză de acest produs:

www.joyfay.com/us/media/import/Tools/Digital-Balance-Scale-Manual.pdf

Accesorii

1 x Scara 1 x Manual de limba engleză 1 x Adaptor Universal 1 x Greutate

Plata

1. Acceptam Alipay (Serviciul Escrow), Card de Credit, Brazilia Boleto și alte metode de plată.

2. Dacă vă confruntați cu plată problema, trimite-ne un mesaj și vom fi fericiți să vă ajutăm. Vă rugăm să confirmați adresa de livrare atunci când plata.

Livrare & Returnare Politica

Transport

Putem livra punctul nostru de Fedex, TNT, DHL, EMS, etc. în funcție de greutatea și de metoda de transport pe care le selectați.

Politica de returnare Situtation Cum să se ocupe cu Nu Primi Pe drum vă Rugăm să aveți răbdare să aștepte. Nu pot fi urmărite vă Rugăm să ne contactați în primul rând. (1) Revenit/Pierdut Retrimite/Rambursare (2) Nu Primesc problemă de calitate Nu se potrivesc Greșit Livrare Problemă de Calitate Defect de Calitate Daune de Transport

Vă rugăm să păstrați în minte că putem accepta retur pentru elemente care, în aceeași stare ca atunci când ai primit. Și noi suntem responsabili doar pentru costul de transport maritim în momentul în care produsul este deteriorat sau nu corespunde descrierii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 51cm x 34cm x 51cm (20.08in x 13.39in x 20.08in)
Tip Display LCD
Numărul De Model USS-DBS4
Sarcină Nominală 100g
Dimensiune 34 x 21.5 x 35 cm
Precizie 0.1 mg
Tip Balanța De Laborator
Capacitate 100 g
Alimentare AC 110-240V
Nume De Brand SUA Solid

Produse similare