2017 FeiFan Soak Off Frumusetea Inail Holografic lac Gel 15ml 12buc Livrare Gratuita Gel de unghii 12 Culori Pentru Alegerea

251.92lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pachetul contine:

12buc gel de culoare

(Vă rugăm să rețineți: vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa culorile pe care doriți sau trebuie să livreze în mod aleatoriu. )

1.Acesta este un fenomen normal în cazul în care gelul se mai gros în caz de reducere a temperaturii.

2.A se păstra departe de soare și de căldură.

3.Țineți-vă bine după utilizarea.

4.Urmați instrucțiunile de utilizare.

5.Întrerupeți utilizarea dacă sensibilizare apare.

6.Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

7.Du-te la medic în cazul în ochi sau în gură.

8. Puteți alege să nu ne cumpere haina de sus și strat de bază și în schimb le cu gel de culoare, dar este foarte sugerat că gel de culoare, strat de bază și strat de top să fie aceeași marcă, în scopul de a evita probleme neașteptate.

(1) sau der pentru a reduce costul de transport de marfă, vă rugăm să alegeți 6 bucăți sau mai mult de 6 bucati! Dacă culoarea de alegerea dvs. în această legătură nu este suficient de 6 bucati, ai putea merge la Pagina noastra de a alege mai multe culori!

(2) Dacă ordinele nu sunt suficiente pentru a adăuga până la 6 bucăți sau mai mult, nu vom trimite comenzi, sper că te-ar putea înțelege!

(3) În scopul de a reduce costul produsului și de a oferi clienților noștri preț mai bun, asa ca am alege obișnuit de livrare care Nu are nici o Livrare de Informații, în situația normală, timpul de livrare este de 15-60 de zile. (Dacă produsul nu a putut ajunge la destinație la timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contracta în primul rând, nu face litigiu, este foarte important pentru noi, care este în low-profit, vă mulțumesc foarte mult!)

(4) nu Suntem responsabili pentru taxele vamale!

(1)Am expediat la Alixpress adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

(2)noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumim pentru înțelegere!

(3)taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal în țara dumneavoastră pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Guangzhou Feifan Cosmetice Co., Ltd este o fabrică pe bază exportator în principal angajate în producerea ,dezvoltarea și vânzarea de toate tipurile de gel de unghii și gene de produse. Prin importul de sus materii prime de calitate și procesul de producție avansate, și cu echipa R&D profesionale, compania noastra poate furniza întotdeauna cele mai inovatoare produse. În afară de propriul brand de lansare, putem, de asemenea, de aprovizionare gel de unghii în vrac ambalaj și eticheta privat de servicii pentru gel de unghii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 7cm x 9cm (4.33in x 2.76in x 3.54in)
Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Expeditor DHL,EMS,TNT,UPS,HKPOST
Funcția Gel De Unghii, Unghii Extensie; Nail Art
Ingredient Rășină
Instrumente UV /LED Lampă
Eco-Friendly Nu DBP, Metanol; Methylbenzene
Cantitatea 12pcs
Tip De Element Gel De Unghii
Mirosul Anost
livrare în termen de 3 zile lucrătoare
culoare 12 culori pentru alegerea
Ocazii Sexy club, Bar, Pub, Petrecere, Vacanta
Certificat AMS,SGS
NET WT 15ml

Produse similare