En-gros 100yards 5/8" 16 mm Buline GROSGRAIN Panglică Arc de Păr Panglică-Transport Gratuit WY-030

73.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


POZA:

Grosgrain Panglică Buline 100 de metri de O CULOARE

Vă rugăm să ridicați ai nevoie de culori(s) și trimise pentru a ne prin mesaj.

Dacă AI NEVOIE de ALTE DIMENSIUNI NAD COLOURE vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI PRINTR-un mesaj. NOI VĂ VA OFERI SCĂZUT PREICE PENTRU TINE.

DESCRIERE: Brand: Fi Singurul element nume: buline Grosgrain panglică material:100% Poliester lungime:Total 100yds( doar o culoare ) culoare: Ca imagine afișată,22 culori , vă puteți ridica de la ei

Alimentare 100 metri/rola ambalaj Doar pentru această ofertă ! Modelul este imprimat în calitate foarte bună și acest produs este în standard ridicat conformitate cu "Oeko - Tex Standard 100 ". Este perfect pentru ambalaj și de a face meserii, cum ar fi arcuri de păr și breton.

Pentru alte pachete, vă rugăm să trimite mesaje !!! Observație: Alte Culori si Dimensiuni in stoc, puteți alege unele dintre ele de a trimite mesaj ! De PLATĂ: Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație de închidere sau ultimul articol cumpărat de Combinate de Plată/de Transport maritim'. Transportul va fi trimis doar dupa ce plata este clar. Pentru orice transport discount (dacă este cazul), vă rugăm să așteptați până când a primit factura de la vânzător înainte de a face orice plată. TRANSPORT:

Noi folosim China Post pentru a livra parl; Ca și în China atât de mult distanța de transport. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim:

Peste 2 kg expediate prin Ems Express. ca greutate totală de peste 2 kg, nu a putut trimite prin e-Mail Înregistrată în 1 colet.

Statele UNITE ale americii: 11-23business zile

UA : 11-23 zile lucrătoare

Europa: 15-25 zile lucratoare (Rusia:in jurul 75days)

Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa oferte/comenzi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 Metri/lot)
Dimensiunea Pachetului 36cm x 20cm x 10cm (14.17in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Stil Singură Față
Material 100% Poliester
Culori 28
Model Puncte
Numărul De Model 16mm
Tip De Produs Panglici
Tesatura Tip Grosgrain
Lățime 5/8"
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Technics Tipărite

Produse similare