LUNDA Kick Mats Bancheta din Spate Protectori Depozitare Organizator de Buzunar /cel Mai bun de Protecție De Copil Murdarie ,rezistent la apa Huse Auto

23.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre Produs Cantitate: 1 mat LUNDA masina kick mats si seat protector din spate de scaune auto gratuit de copil e murdar, plin de noroi pe picioare. Protejează împotriva scuffs și zgârieturi. Previne uzura pe scaune de masina. Masina perfecta acoperire să păstrați mașina curată și căutarea mare. Experiență mai distractiv, plăcut plimbare cu copii, fără griji cu privire la masina ta a fost daune de MARI DIMENSIUNI ȘI se POTRIVESC UNIVERSAL OFERĂ o ACOPERIRE MAXIMĂ - mașina noastră kick mats sunt de dimensiuni generoase si se potrivesc pe majoritatea model de autoturisme, inclusiv Suv-uri, limuzine de lux și mașini compacte. Una dintre cele mai mari kick mats, seat protector pentru copii de pe piață (50CM * 70CM).

Cel MAI DURABIL MATERIAL, CALITATE PREMIUM CONSTRUCTII PENTRU SCAUN AUTO PROTECTIE - mașina Noastră kick covorase sunt fabricate dintr-o special material durabil și de calitate de construcție să dureze o lungă perioadă de timp.UȘOR DE instalat, UȘOR DE CURĂȚAT SCAUN AUTO PROTECTIE - Foarte usor de instalat kick mats, cu unul superior și unul inferior curea de care ai cataramă și ajustați pentru a se conforma bine de scaun de masina. Copiii nu pot da mat la o parte. Extra lungi fund curea funcționează pe model mai mare de masini. Materialul este foarte ușor de curățat. Doar ștergeți cu o cârpă din microfibră sau șervețel umed. kick mats proteja atât conducătorului auto și al pasagerului. Investiție mare pentru toate masini de familie - mame, tați, bunici. Idee de cadou mare, de asemenea! LUNDA kick mats sunt găsite pe partea de Sus Evaluat, în cel Mai bun Vanzator și Mai de Dorit Pentru liste. Durata de viață Garanție de Înlocuire dacă nu pe deplin mulțumit. FACEȚI CLIC PE BUTONUL ADAUGA IN COS ACUM!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.215kg (0.47lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 3cm (9.84in x 7.87in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Mfg Număr De Serie Proteja scaunul andstorage elemente
Element De Lungime 70cm
set bucată 1
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Lățime Produs 50cm
Caracteristici Speciale Previne uzura pe scaune de masina
Tip De Material Tesatura Jacquard + net pânză
Înălțime Element 0.1cm
Nume De Brand LUNDA
Articol Greutate 0.21kg

Produse similare