AUTOYOUTH Scurt de Pluș de Lux Zebra Huse Universale se Potrivesc cele Mai multe Scaune de Masina Capac Volan Umăr Pad Alb husa Scaunului

181.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


[Caracteristică produs]: Materiale sunt Realizate 100% de pluș Scurt material cu o 3mm spuma padding și o plasă moale strat de finisare huse se potrivesc cu ușurință cele mai multe modele de Autoturisme, camioane, Suv-uri, Camionete și furgonete. Instilarea se poate face la domiciliu, urmând ușor să urmeze instrucțiunile. Ușor pentru a instala: nu există experiență profesională necesară. S-cârlige și instrucțiuni inclus. Potrivire reglabil Face o Alegere Perfectă pentru Multe Vehicule, Nici costisitoare profesionale de instalare necesare.

[Ambalare Includ]: 2 × Scaunul Din Față Acoperire 5 × Separate Tetiera Acoperă 1 × Bancheta Spate Acopera 1 × Spătarul Scaunului Din Spate, Huse 1 × Capac Volan 2 × Umăr Pad 1 Sac Cârlig Accesorii

Toate fotografiile prezentate nu sunt editate în photoshop, în orice mod; ele sunt luate din efective ale vehiculului, după huse sunt instalate.

Din cauza la camera foto, iluminat, monitoare și alte motive diferite efecte pe care le vezi pe calculator imagini de produs pot exista cu produsul vei primi diferențele de culoare, culorile reale primiți bunuri reale va prevala. Vă mulțumesc!

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Aliexpres.

Vă rugăm să verificați ADRESA dvs.,de a PRIMI INFORMAȚII cu atenție atunci când procesarea comenzii. Toate articolele vor fi trimise în termen de 72 de ore de la primirea confirmat plata. Cele mai multe dintre coletele vor fi expediate prin Vilatudor.ro oficial metodă de transport maritim. Noi nu suntem responsabili pentru timpul de livrare. În mod normal, să ia 10-25 zile lucrătoare pentru a NE țările UE; 20-60 de zile pentru restul lumii. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă nu primiți coletul după 45 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom verifica cu agentul nostru. Dacă nu primiți după 60(Brazilia-90) de zile, vom emite rambursare pentru tine.

Toate produsele au garantie 24 de luni din magazinul nostru. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi. Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil.

Dacă am ignora mesajul sau nu pot rezolva problema ta, poti deschide disputa

Draga mea, vă Rugăm să ne Lauda de Cinci Stele! dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom serviciu pentru tine până mulțumit dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să juca 5 stele! Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Vilatudor.ro sunt extrem de importante pentru noi .5 stele sistem de rating, care Vilatudor.ro instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.

Dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ! Vom răspunde la prima dată .(În general, în termen de 24 de ore,cu excepția sărbătorilor), puteți să ne contactați prin următoarele modalități: Vilatudor.ro: Centru de Mesaje / E-mail: zolazheng(@)163.com

Trademanager: cn1501587036 (engleză) / cn1512070037(rus)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.35kg (2.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 37cm x 37cm x 15cm (14.57in x 14.57in x 5.91in)
Tip De Unitate Set
Caracteristici Speciale Protejează de Locuri De Uzura vă Ajută să Păstrați Mașinile Revinde Valorile Ridicate
Masina Face Se Potrivesc Universal este Compatibil cu Majoritatea Autovehiculelor
Grosime Spumă 3mm
set bucată >10
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Lățime Produs 22.05inch
Tip De Material 100% Scurt de Pluș material
Articol Greutate 1.35kg
Vehicule Compatibile Capacul se Potrivește tuturor Scaune de Masina Standard
Mfg Număr De Serie Zebra Alb Huse
Element De Lungime 46.46inch
Tip De Element Accesorii De Interior & Huse
Înălțime Element 46.46inch
Suite Numărul 12 Bucati Set
Nume De Brand AUTOYOUTH

Produse similare