Inel De Fluture Bijuterii De Moda Pentru Femei Doamnelor Fata De Calitate Superioară En-Gros De Argint 925 Bijuterii Din Argint De Transport Gratuit

62.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Suntem real argint 925 bijuterii din fabrică: Avansate de luare de bijuterii aparate și design excelent echipa noastră de asistență. Experimentat nu doar pentru mici, dar, de asemenea, producția de masă. Produse de bună calitate cu fabrica directă a prețului de vânzare. Diversitatea de produse: inele, cercei, coliere, pandantiv, bratara & brățări. Moda si design unic și stil. 100% real sterling silver ca material principal. Calitate de Top geme rece afară. Servicii de OEM, ODM service, Eticheta de service acceptate.

Inel De Fluture Bijuterii De Moda Pentru Femei Doamnelor Fata De Calitate Superioară En-Gros De Argint 925 Bijuterii Din Argint De Transport Gratuit

1.Pentru Statele Unite ale americii (Epacket cu Număr de Urmărire, Normal 7-15 zile a ajuns) 2.În alte țări (China Post ,cu Număr de Urmărire, Normal 20-50 zile a sosit) 3.Dacă ai nevoie RAPID de TRANSPORT maritim (cum ar fi DHL, UPS, EMS,Fedex), vă Rugăm să ne contactați din timp.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! 4.Acceptam Alipay,West Union,TT și a altor oficial Paypal. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 5.Plata trebuie făcută în termen de 10 zile de la comanda. 6.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou,vă mulțumim!

1. În stoc vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce a primit plata. 2.Alte elemente depinde de stocul nostru, va vom informa timpul de livrare. Noi vă oferim o 100% nici o întrebare,bani înapoi de garantare politica de returnare. Dacă pentru orice motiv nu sunt complet mulțumit și dorința de a returna produsul,vă rugăm să urmați acești pași simpli: 1.Cald observa că doriți să returnați bunurile în termen de 30 de zile de la primirea și vom emite un număr de autorizație retur. Elementul trebuie să fie trimis la noi cu 8 zile după ce primiți acest număr,care trebuie să fie marcate clar pe exteriorul cutiei.Elementele trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la primirea lor în orginal condiție.Și sunteți responsabil pentru costurile de transport și asigurare. 2.Odată nostru de bijuterii expert inspectat schimb,banii vor fi rambursate prin aceeași metodă de plată.

Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre.Promitem 100% satisfacție de garantare. Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi. 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 Stele. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Forma\model Animale
Procesul de placare 2 strat
Inele Tip Verighete
Element nume inel de fluture
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model LBR1501281
Ștampile Metalice s925
Metale De Tip SOLID.Argint 925
Nume De Brand noroc sonny
Material Metal
Setarea Tip Nici unul
Greutate 2.9 g
Ocazie Petrecere
Mian dimensiune piatra Zircon
Gen Unisex
Mian formă de piatră Runda
Stil Clasic
Avantaj Original fabrica furnizor argint 925
Dimensiune Inel 5, 6, 7, 8
Placare Culoare Pladtinum
Tip De Element Inele
Bijuterii Material Principal 100% Argint 925
Clasa de piatra AAA

Produse similare