Chiansaw Lanțuri de 16"inch 40cm lungime 3/8lp 1.3 mm .050 56dl lanțuri

40.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Chiansaw Lanțuri de 16"inch 40cm lungime 3/8lp 1.3 mm 56dl lanțuri

Vă rugăm a vă reaminti

Pls nu cred ca lungime lanțurile se va potrivi , pls verifica în teren și lingvistic ,

Astfel ca 16"inch 40cm au

.325 .050 (1.3 mm) 66dl și 3/8lp .050(1.3 mm) 56dl și 3/8 .058(1,5 mm) 60dl acest tip trei

Așa că am nevoie să știu unități (unitate link ) ai putea conta lanțuri întregi au câte link-ul de acționare .alege dreptul de unul .găsiți link-ul corect

În primul rând știu bara de ghidare (lama) lungime ne-am stabilit-o categorie

Magazin - produse - drujba blade lungime găsi lanțuri - (dacă aveți nevoie de 12 țoli 30 cm lungine lanțuri -alege acest

Următoarea

Acum trebuie să știi lanțurile teren și lingvistic și chiar mașina link-ul .

Găsi dreptul de lanțuri avem nevoie de lanțuri de teren și lingvistic și conduce link-ul asta de trei detaliu .

Acesta este link-ul de acționare , și conta lanțuri întregi cât de mult link-ul de acționare .

și tu, de asemenea, ar putea ști lanțurile cu utilizarea lanțurilor pachet ,asta semn 3/8"lp sau 3/8" sau .325" sau .404" sau 1/4" sau 3/4" aceasta este, spune pas .

Despre ecartament , în cazul în care pachetul trebuie sa scrie 1,1 mm (.043") sau 1,3 mm(.050") sau 1,5 mm( .058") sau 1.6 mm(.063") e spune gugae.

dacă nu puteți găsi în lanțuri pachet ,pls știu drujba tip , și lungimea șinei de ghidare ,dacă aceasta este configurația standard , vom spune drujba lanțurile ei costum .

Unele dintre bar ghid au semn pe acestia teren și lingvistic , de asemenea, ai putea găsi .

Dacă acest lucru nu este configurația standard , pls fie grija pentru cumpărare , orice pro blem în procesul de cumpărături, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă sau trimite-mi o scrisoare . noi vă va oferi rezolva .

dacă știi lanțuri de tip pitch gauge și legătura unitate (unități) , dar nu puteți găsi link-ul ,pls, de asemenea, contactați-mă , nu mă îndoiesc lanțurile noastre de calitate , lanțurile Noastre au marcajul CE și UL Certificat, Daca te ia un tip greșit de lanțuri, nu vom accepta orice litigiu

Ai fi putut vedea calitatea noastră de la vechiul nostru client repeta de cumpărare Dacă aveți orice problemă, vă rugăm comunicare în timp util cu noi .Noi vă va oferi un nivel satisfăcător de prelucrare cu Privire la problema de logitics ,trebuie să încercați cele mai bune noastre de a îmbunătăți , Am facut o noua ajustare Pentru Fiecare Diferite țări ,începe pentru a alege cel mai rapid modle de transport ,de asemenea, va luând în considerare prețul , pentru a se asigura că unele țări pot sosirea în termen de 10 zile , cel mai lung timp de transport maritim nevoie 35days (nu inclusiv forța majoră) Avem mulți ani de experiență profesională cu lanțuri de producție , avem, de înaltă calitate, preț accesibil. Ratat, ai putea să-mi dai cinci începe și, de asemenea, doresc ai putea testa lanțuri ,apoi scrie reală de evaluare .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 2cm x 8cm x 15cm (0.79in x 3.15in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Structura Dinte Lanț
Standard sau Non-standard Standard
ecartament .050 1.3
Teren 3/8LP
Numărul De Model 16"inch 3/8lp 1.3 mm(.050) 56dl
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
link-uri 56
Funcția piese drujba
Material Aliaj

Produse similare