AUTOYOUTH Prosop Roz Perna Scaunului se Potrivesc Universal Scaun Auto Pet Protector Mat Câine Scaun Auto Acoperi

39.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cumpara un Brand de Încredere Nume - AUTOYOUTH este #1 de Top Evaluat de către Consumatori atunci când vine vorba de Automobile Parte & Accesorii Concepute cu Sportivul În Minte pentru a Proteja Auto Locuri Interior și Fitil Departe de Umiditate - Dual-Layer, Anti-derapare de Protecție Ușor de folosit, Tetiera Clipuri în locul în 5 Secunde!, Profil scăzut uita-te pentru Autoturisme, SUV-uri, Camioane și Camionete - Permite pentru declanșare airbag lateral Role cu Atașat Curea pentru Depozitare Ușoară. De Călătorie portabil de Dimensiuni Perfect pentru sala de Sport, Yoga, Ciclism, iar Plaja Etc. Confortabil si Durabil, Tesatura, Super-Compact Design - Mașină de spălat de Murdărie și Sudoare, Bacterii Rezistente, fara Miros, Rezistent la

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Aliexpres.

Vă rugăm să verificați ADRESA dvs.,de a PRIMI INFORMAȚII cu atenție atunci când procesarea comenzii. Toate articolele vor fi trimise în termen de 72 de ore de la primirea confirmat plata. Cele mai multe dintre coletele vor fi expediate prin Vilatudor.ro oficial metodă de transport maritim. Noi nu suntem responsabili pentru timpul de livrare. În mod normal, să ia 10-25 zile lucrătoare pentru a NE țările UE; 20-60 de zile pentru restul lumii. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă nu primiți coletul după 45 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom verifica cu agentul nostru. Dacă nu primiți după 60(Brazilia-90) de zile, vom emite rambursare pentru tine.

Toate produsele au garantie 24 de luni din magazinul nostru. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi. Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil.

Dacă am ignora mesajul sau nu pot rezolva problema ta, poti deschide disputa

Draga mea, vă Rugăm să ne Lauda de Cinci Stele! dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom serviciu pentru tine până mulțumit dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să juca 5 stele! Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Vilatudor.ro sunt extrem de importante pentru noi .5 stele sistem de rating, care Vilatudor.ro instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.

Dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ! Vom răspunde la prima dată .(În general, în termen de 24 de ore,cu excepția sărbătorilor), puteți să ne contactați prin următoarele modalități: Vilatudor.ro: Centru de Mesaje / E-mail: zolazheng(@)163.com

Trademanager: cn1501587036 (engleză) / cn1512070037(rus)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 8cm (11.81in x 11.81in x 3.15in)
set bucată 1
Locație FATA
Element De Lungime 140cm
Suite Numărul 1 Bucata
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Mfg Număr De Serie Prosop Husa Scaunului
Lățime Produs 55cm
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip Accesorii Pernei Scaunului
Culoare Negru/Albastru/Gri/Rosu/Galben/Albastru/Roz
Nume De Brand AUTOYOUTH
Masina Face universal se potrivesc
Caracteristici Speciale Protectie scaun tapițerie de curățare
Tip De Material Poliester Terry cu EVA
Înălțime Element 140inch
Articol Greutate 0.25kg
Locul de Origine China (Continentală)

Produse similare