Original Meanwell HLG-120H-30A 120W 30V 4A reglabil mean well LED de Alimentare IP65

182.56lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


Original Meanwell HLG-120H-30A 120W 30V 4A reglabil mean well LED de Alimentare IP65

Cerere

HLG serie Alimentare functioneaza deosebit pentru toate tipurile de iluminat cu LED-uri de aplicații, cum ar fi LED-uri de iluminat stradal, LED-uri port de iluminat, LED-uri de iluminat bay, inundații LED iluminat, LED-uri de pescuit lampă, LED-uri de iluminat cu efect de seră și așa mai departe.

Compania Noastra

Noi oferim o gamă de surse de Alimentare de selecție din partea industriei alimentare producător de frunte-Meanwell brand. Este misiunea noastra de a oferi o soluție fiabilă la cerințele de alimentare.

Începând cu anul 2002, Kulon a fost asistarea electronică a industriei ingineri, cumpărătorii andtechnicians găsi ideal AC/DC, DC/DC, DC/AC Putere de Aprovizionare Soluții pentru aplicațiile lor. Dacă nu aveți nici o idee despre alegerea modelului potrivit , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastra este dedicat pentru a răspunde la alimentarea cu energie întrebări. FAQ

Cum de a alege un bine Comutare de Alimentare?

A. Pentru a crește fiabilitatea S. P. S., vă sugerăm utilizatorii de a alege o unitate care are un rating de 30% mai multă putere decât trebuie.

De exemplu, dacă sistemul are nevoie de un 100W sursa, vă sugerăm utilizatorii de a alege un S. P. S. cu 130W putere de iesire sau mai multe. Făcând acest lucru, puteți stimula în mod eficient fiabilitatea S. P. S. în sistemul dvs.

B. Alegerea funcții bazate pe cererea dumneavoastră:

1. Funcția de protecție: Peste Protecție de Tensiune (OVP), Peste Temperatura de Protecție (OVP), de Protecție a Sarcinii (OLP), și etc.

2. Funcția de aplicare: Funcția de Semnalizare (Putere de Bine, Puterea de a Eșua), Control de la Distanță, Teledetecție, și etc.

3. Funcții speciale: Corecția Factorului de Putere (PFC), sursă de Alimentare Neîntreruptibilă (UPS) funcția.

C. Asigurați-vă că modelul se califică pentru standardele de siguranță și reglementările EMC de care ai nevoie.

1.Puterea aparentă=Tensiune de Intrare x Curent de Intrare (VA)

2.Adevărata Putere= Tensiune de Intrare x Curent de Intrare x Factor de Putere (W) Din mediu prietenos punct, energia electrică planta are nevoie pentru a genera o putere care este mai mare decât puterea aparentă în scopul de a oferi în mod constant de energie electrică pe piață. Utilizarea reală de energie electrică ar trebui să fie definită de o putere reală. Presupunând că factorul de putere este de 0,5, centrala trebuie să producă mai mult decât 2VA pentru a satisface 1W putere reală. Dimpotrivă, dacă factorul de putere este de 0,95, centrala are nevoie doar pentru a genera mai mult de 1.06 VA pentru a oferi 1W putere reală nevoie. Acesta va fi mai eficientă.

Feedback-ul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.22kg (2.69lb.)
Dimensiunea Pachetului 24cm x 8cm x 5cm (9.45in x 3.15in x 1.97in)
Eficiența 93%
Cerere LED-uri de iluminat stradal, în aer liber de iluminat cu LED
certificare CE CB UL CUL TUV PSE EMC
Garanție 7 ani
Tensiune De Intrare 90 ~ 305VAC 127 ~ 431VDC
Putere De Ieșire 101 - 200W
Nume De Brand SPUI BINE
Actual adj. gama 2~4A
Dimensiune(L*W*H)(mm) 220*68*38.8 mm (L*W*H)
Numărul De Model HLG-120H-30A
Tip De Ieșire Single
Frecvența De Ieșire 47 ~ 63Hz
TENSIUNE ADJ. GAMA 27~33V
Tensiunea De Ieșire 30V
Funcția De ieșire reglabil, built-in PFC
Unda&Zgomot 200mVp-p
Curent De Ieșire 4A

Produse similare