Câine de companie pisica de anul nou strat Drăguț câine haină de companie haine cu pălărie stil Chinezesc anul nou costum de companie haina set Asortate dimensiune de alimentare

33.47lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


fierbinte de vânzare și popular minunat 1 bucată câine Drăguț pisica de anul nou strat de companie haine set Asortate dimensiune de alimentare

Dimensiune :S M L XL

Culoare:Rosu

Observație: Înainte de a comanda,va rugam sa consultati size chart-te cu catelul tau si comanda marimea potrivita,Multumesc !!!

Informații de transport maritim:

Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos moduri, după cum urmează:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1). Cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2). Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager: cn1000658066, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Sper bucurați-vă de cumpărături cu noi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Dimensiune S M L XL
Aplicabile Rasa De Câine mici și mijlocii câine
Utilizare îmbrăcăminte
Model Print
Lungime S M L XL
culoare Roșu
Material 100% Bumbac
Greutate 150 g
Dog snacks-uri de Tip câine de anul nou strat
Nume De Brand FODOG
Tip Câini
Sezon Toamna/Iarna

Produse similare