PowerGreen Solar Incarcator Solar Power Bank 15000mAh cu 8 LED-uri Lanterna Panou Solar Încărcător în aer liber de Rezervă pentru Dispozitive Digitale

107.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Încărcător Solar PowerGreen Solar Power Bank 15000mAh cu 8 LED-uri Lanterna Panou Solar Încărcător în aer liber de Rezervă pentru Dispozitive Digitale rusă Clienții să Acorde o Atenție vă Rog !!! - Pentru a evita orice întârziere pentru expediere, vă rugăm să completați receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. - Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de client care nu oferă suficiente informații atunci când se face comanda. ÎNCĂRCĂTOR SOLAR,POWER BANK 15000MAH,POWER BANK Specificații Tehnice

Brand

PowerGreen

Model

HW-15000N

Baterie

Baterie Li-polimer

Capacitate

15000mAh

Dimensiune

160*80*17MM

Greutate

280G

Intrare

5V 2A

Dublă De Ieșire

5V 1A 2A

Energie solară

2W

Material

Materiale plastice

Locul Original

Guangdong , China De Imagine Produs

Produs Caracteristică

* 1. 15000mAh de mare capacitate baterie de litiu , pot reîncărca sub lumina soarelui. * 2. Dual USB încărcător de porturi ,dispozitiv universal de compatibilitate. * 3. Elegent mic și portabil, ușor de utilizat . * 4. 4 LED-uri de stare de încărcător indicatori indică nivelul de încărcare și descărcare proces. * 5. Compact și convenabil . * 6. Vine cu un cârlig, astfel încât să puteți pur și simplu atașați-l la rucsac . * 7. Super-rezistent la apa , rezistent la șocuri și praf . * 8. Sunt excelente ca o lanterna sau ca iluminare de urgență în întuneric, lumină intermitentă modul poate fi folosit ca SOS. * 9. Build-in baterie Litiu-Polimer de celule , anti-explozie , ușor, compact și de încredere . * 10. Durată de viață lungă, cu mai mult de 500 de reîncărcare rimes . * 11. Este un instrument util pentru camping sau alte activități în aer liber . * 12. Costum pentru multe dispozitive electronice , cum ar fi telefon mobil , camera foto , jocuri ,MP3 , MP4 , GPS ,radio si USB alte dispozitive încărcat. Mod de a percepe

1. Face responsabil cu adaptoare

* Conectați portul USB cu Laptop-ul prin cablu USB;

* Încărca dispozitivul conectându-l de la încărcător;

* Lampa pilot, pe când a face încărcare;

* Toate cele 4 lampă pilot pe când complet încărcată.

2.Percepe prin lumina soarelui

Consiliul de produsele din această suprafață, în lumina soarelui ( pentru a evita înaltă temperatură ) sau lumina.linia este destul de puternic în mediu , indicator de putere LED se aprinde intermitent în timpul încărcării.dacă necorespunzătoare de operare de scurt-circuit de protecție nu este în măsură să boot-eze ajutorul de stat,vă rugăm să de încărcare pentru produs.

Transport

Feedback-ul

1. Transport la nivel mondial .( Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății .

3. Livrăm doar pentru a adresa dvs. de ordine . Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare . Clienții ruși vă rugăm să folosiți numele complet .

4. Imaginile prezentate sunt elementul real și pentru referință .

5. SERBICE TIMP de TRANZIT este furnizat de curier și exclude weekend și de sărbători . Timpii de tranzit poate varia ,în special în timpul sezonului de vacanta .

6. Coletul va normală a transportului în tranzit .De data asta sperăm prieten drag, așteptați cu răbdare . Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile , vă rugăm să ne contactați . Vom urmari expedierea și să vă dea un răspuns în curând . Scopul nostru este satisfactia clientului !

7 . Vă rugăm să NU deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără a comunica cu noi de la început. Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil. Dacă am ignora mesajul sau nu avem problema ta sortate, puteți deschide dispute.

8. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp , vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida . Dacă primiți coletul . Sper să confirme primirea acestuia și să ne dea o evaluare pozitivă . Acest lucru este foarte important pentru noi . Multumesc .

Notă:

Încărcare solară este special conceput pentru situații de urgență , nu este o sursă primară de încărcare datorită panou solar compact dimensiune, care poate lua o lungă perioadă de timp. În general, utilizare, vă recomandăm să încărcați solare încărcător prin intermediul unui adaptor sau calculator pentru a scurta timpul de încărcare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 19cm x 11cm x 4cm (7.48in x 4.33in x 1.57in)
Porturi USB 2
Intrare 5V/2A
Sursa De Alimentare USB,Energie Solară,A. C. Sursa
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie Qualcomm Quick Charge 2.0
Tip Călătorie
Compatibil Marca Universal
Numărul De Model HW-15000N
Ieșire 5V/2.1 A
De certificare a calității FCC,CE,PSE,RoHS,MSDS
Plug Type Universal
culoare Negru, Verde, Portocaliu
Nume De Brand powergreen
Interfață De Ieșire USB

Produse similare