PowerGreen Universal Pliere Telefon Încărcător Solar 21W Energie Solară Bank Baterie Externa pentru Telefon LG

200.61lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PowerGreen Universal Pliere Telefon Încărcător Solar 21W Energie Solară Bank Baterie Externa pentru Telefon LG Telefon rusă Clienții să Acorde o Atenție vă Rog !!! - Pentru a evita orice întârziere pentru expediere, vă rugăm să completați receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. - Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de client care nu oferă suficiente informații atunci când se face comanda. Specificații Tehnice Imagine Produs

Caracteristici Principale

1. Mare de Energie rata de transfer : 21 watt SUNPOWER de Înaltă eficiență panou solar crește eficiența de conversie de până la 24%, care este mult mai mare decât comune panou solar încărcător (≤15%).

2. Sursă nelimitată de Energie : pur și Simplu se desfășoară sub lumina soarelui și de a face utilizarea deplină a curăța și nelimitat de energie solară pentru a încărca telefonul smartphone sau orice alte dispozitive USB alimentat. Cu două Inteligent porturi de încărcare, puteți încărca două dispozitive simultan.

3. P ortable și Ușor: Triple ori de proiectare ( 300*170*40 MM ) și ușor (515g) face foarte ușor pentru a împacheta în rucsac. Bine situat ochi-gaura de fixare bucle în jurul panoului permite atașare ușoară la rucsacuri, biciclete, cort, etc.

4. O Sursă de Energie regenerabilă Oriunde, Oricand: pur și Simplu se desfășoară PowerGreen usoare panou solar încărcător și bucurați-vă curat și nelimitat experiență de încărcare direct de la lumina soarelui.

5. Încărcare Rapidă, Încărcare Inteligent : Inteligent cip în interiorul va detecta automat mai rapid posibil taxă în valută pentru dispozitivul dvs. și SUNPOWER panou solar va oferi până la 24% mai ridicată eficiență de conversie pentru a obține de mare viteză de încărcare. Ce e mai mult, ai putea încărca două dispozitive în același timp, prin intermediul DC & port USB.

6. Ia-l Oriunde Te Duci: Ultra-portabil și convenabil, Tri-fold design este perfect pentru activități în aer liber, de exemplu, drumeții, călătorii, etc. Plasate uniform orbite și fixare bucle atașa cu ușurință la rucsac. În plus, gradul industriale animale de COMPANIE panourile sunt legate de grele poliester, panza, ceea ce face acest încărcător solar rezistent la apa.

Notă:

1. Pentru a asigura cea mai bună performanță, vă recomandăm să încărcați aparatul cu cablul original sau un terț certificate prin cablu.

2. S-ar putea să nu funcționeze bine în zi noroasă.

Transport

Feedback-ul

1. Transport la nivel mondial .( Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății .

3. Livrăm doar pentru a adresa dvs. de ordine . Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare . Clienții ruși vă rugăm să folosiți numele complet .

4. Imaginile prezentate sunt elementul real și pentru referință .

5. SERBICE TIMP de TRANZIT este furnizat de curier și exclude weekend și de sărbători . Timpii de tranzit poate varia ,în special în timpul sezonului de vacanta .

6. Coletul va normală a transportului în tranzit .De data asta sperăm prieten drag, așteptați cu răbdare . Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile , vă rugăm să ne contactați . Vom urmari expedierea și să vă dea un răspuns în curând . Scopul nostru este satisfactia clientului !

7 . Vă rugăm să NU deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără a comunica cu noi de la început. Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil. Dacă am ignora mesajul sau nu pot rezolva problema ta, poti deschide disputa.

8. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp , vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida . Dacă primiți coletul . Sper să confirme primirea acestuia și să ne dea o evaluare pozitivă . Acest lucru este foarte important pentru noi . Multumesc .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 31cm x 20cm x 5cm (12.20in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Plug Type Universal
Tip Călătorie
Numărul De Model HW-SP8
Porturi USB 2
Intrare 5V/2A
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie Qualcomm Quick Charge 2.0
Nume De Brand powergreen
culoare Roșu, Verde, Albastru
Ieșire 5V/2.1 A
De certificare a calității FCC,CE,PSE,RoHS,MSDS
Sursa De Alimentare energia solară
Compatibil Marca Blackberry,LG,Nokia,Universal,HTC,Samsung,Motorola
Interfață De Ieșire USB

Produse similare