Transport gratuit !! dormit copil mic urs mucegai silicon/ săpun mucegai /tort mucegai /mucegai ciocolata

56.44lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


dormit copil mic urs mucegai silicon/ săpun mucegai /tort mucegai /mucegai ciocolata

Caracteristică :

1,E-co prietenos

2,durată Lungă de viață (300~500 de ori sau mai mult)

3, de înaltă rezistență la temperatură (-40~240 grade celsius)

4,mai moale,ușor de demould și operare

5,Diverse aplicații

Caietul de sarcini:

Material: moale cauciuc siliconic lichid

Greutate:150g

Dimensiune:88 *80*50mm

Culoare: aleatoriu

Aplicație:

Acesta poate fi folosit pentru a face săpun manual , lumanari,ciocolata ,tort,bomboane,fondante scraft,si rasina de artizanat,și așa mai departe.

Instructiuni de operare:

1,Pregăti materiale (sapun lichid ,ceara lichida sau ciocolata) . apoi turnarea lor în matriță.Pentru că matrița este 3D mucegai , suprafața este complicată, în scopul de a se toarnă lichidul material în peste tot în matriță , pls, se toarnă lichidul materialul din latura de mucegai , nu se toarnă din europa centrală.

2,atunci Când săpun sau lumânare este uscat,puteți demould și pentru a obține produs frumos .În scopul de a nu deteriora produsul , trebuie să se întindă mucegai dintr-o parte si ridica produsul.

3,în Cazul în care mucegai stick cu produsul atunci când demould ea .Pls vă rugăm să încercați pentru a pulveriza un agent de presă(săpun, apă ,vaselina,ulei de plante) în matriță înainte de a se toarnă săpun lichid.

4.Dacă nu utilizați mucegai , pls ține mucegai uscat și salvați-l într-o situație uscat.

Transportul Si Predarea

Ne va livra produsul în termen de 1 zi lucrătoare după a primi plata.Vom transmite la adresa ta,pls confirma adresa dvs. este corectă.Pls contactati-ne imediat dacă doriți să schimbați adresa. Vom transmite produsului prin China post arimail,că de obicei durează aproximativ 1526 zile Unite a declarat,în Europa și în alte loc peste tot în lume .Apropo ,în cazul în sumă totală de produsul cumparat este mai mare de 180 de DOLARI,vom livrarea produsului prin EMS sau DHL,acesta va fi mult mai rapid .Cu toate acestea ,dacă doriți să redirecționați produs de logistică,pls rugam sa ne contactati.

Politica de rambursare:

Noi oferim o Garanție de 100% la toate produsele pe care le vinde.Dacă găsiți orice problemă cu privire la produsele noastre ,pls rugam sa ne contactati cu 7 zile după ce a primit bunurile.Vom transmite produs nou, fara transport de marfă sau de restituire plata la tine.

Feedback-ul

Ne exprimam speranta ca ne puteti da un feedback bun.Orice problema ne puteti contacta , va vom oferi solutia până când sunteți mulțumit.

Stimate client ,vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră în magazinul meu ,eu sunt foarte apreciate alegeți să cumpere bunuri în magazinul meu. Sperăm că veți avea un frumos cumpărături aici.

Cele mai bune urări pentru tine și familia ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Tip Tort De Instrumente
Tort De Instrumente De Tip Matrite
certificare FDA,LFGB,SGS
Material Cauciuc Siliconic
Certificat SGS/FDA
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model GS398
Nume De Brand mare mucegai

Produse similare