Producător de cârnați cârnați mucegai silicon DIY hot dog manual șuncă, cârnați,6 in 1 Face și Refrigerate Hot Dog (de vacanță cel mai bun cadou)

35.41lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Culoare: Verde

Material: Silicon De Calitate Alimentară

Capac: Mici Orificii de Ventilare capac Alb

Caracteristici: 100% nou de calitate.

Dimensiune: 8.1 x 5.8 x 1.2 cm

Greutate: 230g

Ceapa Carne De Vită Cârnați De A Face Metoda

Ingrediente: Grăsime de Vită 230 de Grame, Amidon de Porumb 35 de Grame, Un Ou, Ceapa 50 Grame,De 0,35 Grame de Praf de Piper Negru, Apă de 40 de Grame, 3 Grame de Sare, Cantitate Corespunzătoare de Ghimbir și Ulei de Măsline.

Carne de vită, ceapa si ghimbirul se taie în bucăți mici.

Puneți ceapa, ghimbir, apă și ouă în mașina de tocat Carne. După ce se Amestecă într-un sticky forma, loc de carne de vită în mașină de tocat Carne.

După ce se Amestecă într-o carne de Vită noroi, pune carnea de noroi și amidon de porumb în tigaie. Se amestecă într-un sensul acelor de ceasornic pentru a lasa amestecul se agită în mod egal.

Aplica ulei de masline pentru a cavităților interioare de perete, și apoi pune amestecul în cârnați cavități.

Acoperiti capacul și adăugați-l în cuptor sau cuptor cu microunde. Acorde o atenție la timpul de încălzire și temperatura.

După cârnați fierte, cârnați vor fi excluși din silicon mucegai datorită principiului termică de expansiune și contracție.

√Viteza!Mini feliator se amestecă carnea, se adaugă condimente și le umple în silicon mucegai, și se fierbe timp de 15 minute. Instrumentul nostru este de a termina mezeluri delicioase atât de repede! √Simplu! Vom trage rapid mini feliator coarda de 10-15 ori carnea va fi capabil să se amestecă putred. Mai mult decât atât, este mecanic trage carnea, nu motorul trage, nu va produce caldura pentru a distruge carnea. √sănătate! Silicon cârnați de luare a mucegai cârnați, în condiții de siguranță și non-toxice. Putem salva utilizarea de cârnați piele, mananca mai mult la usurinta. √Ușor de curățat! Mini feliator este un design split, separate în mașina de spălat vase. Subtil colțuri poate fi curat, nu murdar de noroi. √Multifuncțional!Nu numai pentru cârnați, acesta poate fi, de asemenea, utilizate pentru gătit dulciuri, cum ar fi yakikikuwa ciocolată și banane.

Cum pot urmări coletul meu? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: 17track.net (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și să ne dea 5 stele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.185kg (0.41lb.)
Nume De Brand SJ
Tip Tort De Instrumente
certificare FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model JSC2704
Material Silicon
Obscene Imagine No
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare