NOUL Bluetooth Handsfree Vizorul Car Kit-ul cu Siri, Google Asistent Comandă Vocală, Auto Power Pe Wireless În difuzor Auto

121.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2018 Avantree NOI Handsfree Bluetooth Vizorul Car Kit-ul cu Siri, Google Asistent Comandă Vocală, Auto Power Pe Wireless În Mașină Mâini Libere Difuzor 2 W Difuzor Puternic, cu Suport GPS, Muzica, Apeluri

l Comandă Vocală: S pib control vocal (de exemplu, Siri, Google Asistent) pentru a face să vă ușor de a face un curs de apeluri de voce, pentru a asigura siguranța dumneavoastră în timp ce conduceți. Acest modernizate difuzor suporta Apple Siri conexiune, se poate conecta bluetooth 2 telefoane mobile simultan la lucru.

am Senzor de Mișcare : atunci Când "Puterea de Auto" funcția este activată , t că dispozitivul va porni automat următoarea dată când veți deschide ușa de la mașină. Și se va opri automat după aproximativ 7 minute, atunci când lăsați mașina și deconectează telefonul de la ea.

l Volum Mare și HD-Voice : B uilt-în 2 Watt Difuzoare cu tare și HD-Voice și microfon de înaltă sensibilitate . Esti capabil de a auzi mereu conversațiile în mod clar cu acest car kit-ul Bluetooth lui echo și de fond-de reducere a zgomotului caracteristică. Puteți avea apeluri clare și muzică minunată, chiar în centrul orașului.

Multi-punct l & Handsf ree Kit : Conectează-te cu două telefoane mobile, în același timp. Ușor pentru a comuta între dumneavoastră preferat de muzică și un apel. Nu pierdeți niciodată un apel din nou .

l Ușor de Utilizat : ha s butonul de volum și de putere de comutare, face mai ușor pentru volum și de putere de control. N o nevoie să vă faceți griji despre complicate procese de instalare cu acest Bluetooth hands-free car kit. J ust atașați-l la auto parasolar , vă permite să aveți un apel hands-free cu conducere în condiții de siguranță de paza.

Descriere Produs

Am t are butonul de volum și de putere de comutare, face mai ușor pentru volum și de putere de control. Ce e mai mult, ne-am îmbunătățit, de asemenea, tehnologia de voce. Acest 2W difuzorul are diametrul 50mm, va veti bucura de o mai clară și mai tare ton de calitate prin această wireless c ar k-l .

Mai folosesc

Baterie reîncărcabilă litiu - ion , de 22 de ore a timpului de lucru, până la 60 0 de ore în standby. Doar are nevoie de 3 ore pentru a încărca complet. Simplu de încărcare prin conectarea la cele furnizate de încărcător de mașină, încărcător USB sau PC cu port USB.

Compatibilitate

Acesta este compatibil cu Bluetooth activat telefoane.

BT Conformitate: V4.2

Sprijinit Profi les: A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Operațiunea Banda de Frecvență: 2.4 GHz~2.48 GHz fără licență ISM band

Operațiunea Gama: Clasa 2, Până la 30ft.

Timp de lucru: 22 ore

Timp de așteptare: 600hrs

Timp de încărcare: aproximativ 3 ore

Încărcător Tensiune: DC5.0V, 500mA

Baterie: 650mA, BL-5B baterie reîncărcabilă litiu-ion baterie

Ce e în cutie?

1. Car kit-ul Bluetooth

2. Încărcător de mașină

3. Parasolar clip

4. Cablu de încărcare USB

5. Rapidă ghid de utilizare / Manual de Utilizare

Garanție

Oferim 12 Luni Garantie pentru utilizare normală. Live online sprijin, Suport de Telefon, e-mail și suport sunt disponibile. Video ghid de utilizare sunt disponibile, de asemenea, de la Avantree site-ul.

Suport

Orice probleme sau sugestii, contactați-ne prin intermediul nostru UE toll free Nu, Intl număr, SAU e-mail-ne și 1 zi lucrătoare de răspuns este garantat. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 16cm x 5cm (5.51in x 6.30in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip Wireless Bluetooth
aptX pentru Muzica de Calitate și de Apel Multipunct suport conecta două dispozitive
Suport De Înaltă Definiție Nici unul
Standard Bluetooth Bluetooth v4.2
Suport AAC No
Pistă De Sunet Dublu
Interfață 3.5 mm
viata lunga a bateriei cu 3,5 mm de Intrare
Numărul De Model BTCK-11-TTN
Pachet Da
Caracteristică Nici unul
Nume De Brand Avantree
wireless receptor audio Masina Utilizați Bluetooth AUX Receptor
WIFI Standard 2.4 G
Suport Card De Memorie No
Suport Apt-x Da
Conținutul Audio

Produse similare