August MR260 Bluetooth Transmițător Receptor 2-In-1 Dual Mode Audio Stereo Receptor și Expeditorului pentru TV/Boxe aptX Low Latency

91.36lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


August MR260 2 - în-1 Transmițător Bluetooth Receptor pentru TV / Boxe / Sistemul audio Auto,aptX Low Latency,3.5 mm Audio In/Out Wireless Bluetooth Audio Adapter

Caracteristici:

Audio Bluetooth Transmițător Trimite audio la căști Bluetooth și difuzoare de non Bluetooth stereo și Tv Bluetooth Audio Receiver - Adăugați audio Bluetooth primirea de la non Bluetooth căști și boxe Auto Reconectare - Boxe și căști se reconecteze în mod automat de fiecare dată când sunt aprinse Construit În Baterie Reîncărcabilă - Funcționează pe du-te pentru 8 ore de portabile de redare TV Adaptor - August MR260 este perfect adaptor bluetooth pentru conectarea EP650 căști sau MS625 difuzoare la non Bluetooth TV ÎNTÂRZIERE SCĂZUT : aptX Low Latency tehnologie elimina audio Bluetooth întârziere, astfel încât să puteți viziona TV / Film / Video și să ascultați de mare claritate a sunetului în sincronizare perfectă Auto Reconectare - A MR260 este un discret cutie mica, care pot fi ușor ascunse în spatele TELEVIZORULUI. După ce a asociat la dumneavoastră preferat căști sau difuzor, se va reconecta automat ori de câte ori acestea sunt în raza de acțiune. Mare pentru păstrarea ascuns. Bluetooth Stereo Auto Adaptor - Conectarea MR260 in masina ta stereo de 3.5 mm, va permite să vă conectați smartphone-ul prin Bluetooth la masinile voastre sistem de boxe.

CAIETUL de sarcini:

Profil Bluetooth: A2DP, AVRCP, PBAP

Lucru fără fir Raza: Pana la 10m

Versiune Bluetooth: V2.1 + EDR

Putere de Intrare: DC5V

Built-in Baterie:3.7 V/200mA Li-polimer Baterie

Timp de lucru: Pana la 8 ore

Timp de încărcare: Aproximativ 1,5 ore

Dimensiuni (L x W x H): 50×35×13.7 mm

Receptor Bluetooth

Pentru a conecta căști Bluetooth și difuzoare la retro audio surse, MR260 receptor bluetooth se poate conecta la orice 3,5 mm pentru căști audio sau priză, și de a trimite audio prin Bluetooth în perfectă sunet stereo.

Transmițător Bluetooth

Pentru a conecta non Bluetooth căști sau difuzoare la un Bluetooth TV, smartphone sau tableta, doar conectați cablul în MR260 transmițător bluetooth și începe să ascultăm fără fir.

Mini Adaptor TV

Pentru a obține complet wireless beneficia de boxe Bluetooth și căști prin intermediul TV, MR260 poate conecta la TV priză de căști, sau audio și trimite audio fără fir. Acest lucru este perfect pentru utilizarea August EP650 căști sau MS625 vorbitori fără a fi nevoie să le leg la TV.

Cutia Conține:

1 x MR260 Bluetooth Tranmitter Receptor

1 x 3.5 mm Cablu Audio

1 x RCA Cablu Audio

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual de Utilizare

Pls Notă :MR260 sprijină aptx, e perfect în transmisie audio și audio întârziere poate fi stabilă despre 40ms. Cu toate acestea, aptx este un peer-to-peer protocol, dacă dispozitivul conectat nu acceptă aptx , la MR260 va conecta la dispozitivul dvs. cu A2DP +SBC Bluetooth protocol. Dacă doriți să experiență de latență scăzută pe transmisie audio, pls asigurați-vă că dispozitivul cu care doriți să vă conectați suportă aptx.Dacă nu aveți nevoie de latență scăzută, la MR260 este perfect emițător și receptor , deoarece importate CSR Bluetooth tehnologia wireless este de cea mai bună calitate și fiabilitate ale tehnologiei existente în zilele noastre.

1. Acceptam Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după ce și ordinea închis,vă rugăm să așteptați câteva minute și termin de achitat în termen de 3 zile.

1. Am expediat în întreaga lume, prin DHL,UPS,FEDEX,EMS sau prin recomandată(Singapore Post de Aer,China post de Aer).

Vom selecta rapid și de încredere pentru livrare.Salva pe de transport maritim și mai sigur la livrare.

-Elementele vor fi livrate în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Vilatudor.ro.

-Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Vilatudor.ro. Noi nu suntem responsabili pentru greșite sau

adresa undeliverable. Pls confirma adresa Dvs. de ordine TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.

2. Dacă nu primi produsul in termen de 30 de zile din ziua în care ai plătit, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și du-te înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

3. Puteți amesteca toate elementele liber la locul sau de comanda, astfel puteti salva costul de transport maritim.

4. Taxe de Import, impozite și taxe costa în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul

sau taxele de transport.Noi, de obicei, valoarea produsului nostru aproximativ 30% reale preț de vânzare cu amănuntul,dacă țara dvs. are anumite reguli vamale,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a livra mărfurile.

1. Elementele vor fi testate de 3 ori și ne vom asigura că elementele de care este în stare bună, înainte de a fi expediate.

2. 12 luni garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte(cu Excepția operație greșită de elemente fizice sau deteriorat de către cumpărător).

3. Dacă produsul este deteriorat sau are probleme de calitate, vă rugăm să trimiteți vedio/poze pentru noi la un moment dat, ne va retrimite/rambursare.

Produsele defecte TREBUIE returnate cu ambalajul original în perioada de garanție, de asemenea, trebuie să ne ofere adevărata număr de urmărire și motiv.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Suport De Înaltă Definiție Nici unul
Suport AAC No
transmițător bluetooth audio pentru tv Bluetooth Transmițător TV
tensiune DC5V/0.18 UN
Tip Wireless Bluetooth
RX Mode Receptor Bluetooth aptX
Pistă De Sunet Dublu
Conținutul Audio
culoare Negru
Numărul De Model August MR260
Modul TX Transmițător Bluetooth aptX
caracteristică 3 Latență Scăzută Adaptor Bluetooth
Conexiune de ieșire 3.5 mm Aux Bluetooth Transmițător Receptor
Suport Card De Memorie No
Standard Bluetooth Bluetooth v2.1
Interfață 3.5 mm,USB
Feartures 1 Transmițător Bluetooth pentru TV / PC
Caracteristică AirPlay
Caracteristici 2 Receptor Bluetooth pentru Difuzoare/Căști/Masina
Suport Apt-x Da
Pachet Da
Nume De Brand August
Element nume Bluetooth Transmițător și Receptor
WIFI Standard Nici unul
caracteristică 4 Bluetooth 2-în-1 Adaptor

Produse similare