LOREADA Supapei de Control al aerului IAC IACV Pentru GM, Buick, Chevrolet Optra Lacetti Holden Viva RD F18D 1.8 93744875 90140

43.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Un idle air control a actuatorului sau a supapei de control al aerului (IAC/actuatorul supapei) este un dispozitiv utilizat frecvent în combustibil injectat vehicule pentru a controla motorul e la relanti RPM.În carburator vehicule cu un dispozitiv similar, cunoscut ca un repaus de control al vitezei de acționare este folosit.

Caracteristici:

1. De lungă durată și de încredere de lucru timp de viață

2. Calitate OEM

3. 100% Testate Inainte de a parasi fabrica

Garanție:

3 An Kilometraj Nelimitat Garantie.

OE / Număr Parte :

90140 93744875

Aplicație:

GM, Buick, Chevrolet Optra/Lacetti 07-12

Face Model Serie An Eng Cilindri Capac Holden Viva RD 2005-pe F18D 1 1.8 Notă: Ne-am pus detaliu cât mai mult posibil în partea de compatibilitate tabelul de mai sus, dar singurul mod de a fi 100% sigur că o parte se va potrivi vehiculul dumneavoastră este să verificați numărul de pe unitatea inițială - Dacă veți găsi că o parte nu e bine pentru tine pentru orice motiv, trimite-ne un mesaj și vom fi bucuroși pentru a aranja un schimb. Acceptăm mereu se întoarce și-au nici un subterfugiu politică.

Pachet : 1X Supapei de Control al Aerului

LOREADA Piese Auto Co, LTD este situat în High-tech Zona de Dezvoltare Wuhu City, Provincia Anhui din China, Care s-a angajat la Carburator corpul Clapetei de accelerație (corpul Clapetei Electronice, Mecanice corpul Clapetei de accelerație,Ștefi-Electronice), Idle air control vavle de automobile, Motociclete producător de echipamente originale(OEM) piese de cercetare și dezvoltare și vânzări într-un organism de întreprindere modernizat.

Noi de aprovizionare standard, semi-personalizate, și total articole personalizate, toate în funcție de cerințele clientului. Produsele companiei acoperă în SUA, Europene, Japoneze și coreene mașini și au ISO9001 calitate managementul sistemului de certificare. Obiectivul companiei este de a oferi lumii cu piese OEM.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 10cm (5.91in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand LOREADA
Perioada de garanție 3 an
OE/ Număr de Reper 1 90140
Compatibil model de Masina GM, Buick, Chevrolet Optra Lacetti Holden Viva
Starea Noi
OE/ Part Number 2 93744875
calitate OEM
Material Metal, polimeri
Numărul De Model LRD-90140

Produse similare