De înaltă calitate și fabrica de vanzare! CR-C multifuncțional diesel common rail testerul pentru injectorul de motorină de pe instrumentul de excitație a Injectorului tester

284.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Produsul Scurtă

Import germania control PWM chip adoptă CR C multifuncțional de common rail testerul pentru injectorul poate cu acuratețe și în mod eficient, de a imita ECU semnal de antrenare pentru fiecare condiție de muncă de injector, cum ar fi pre injecție, punctul de emisie, cu încărcătură completă punct de condiții. Poate conduce o varietate de branduri, Pentru Bossch injector,pentru Densoo,pentru Delphii și alte comune feroviar injector.

CR C multifuncțional de common rail testerul pentru injectorul cu ajutorul operație simplă, puteți întâlni detectarea common rail injector combinație și obișnuit duza tester. Pentru a reduce în mod eficient investiții pragul de reparare de echipamente. Detectorul are avantaje de dimensiuni mici și de transport convenabil poate oferi clientilor modul de detectare și reparare common rail injector, poate îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.

Injector Common rail tester este un ușor de operat instrument, ar putea face testul cu injector pompe de mână. Este de dimensiuni mici si greutate redusa, ar putea satisface necesită de reparator de pe dispozitiv simplu de testare.

Parametrii tehnici: Produc Model: Common Rail Testerul pentru Injectorul de Testare Gama: atomizare, pilot, emisiilor și condiții de încărcare completă. Test de Injectoare: pentru Boscch, pentru Densso, pentru Delphii common rail de injecție. Tensiune de lucru: AC220V Temperatura de Lucru: -30C°--70 ° C° Dimensiuni: 110*250*190mm Latime Reglabila: 10 MS

CUM de a Testa

După cum știm driver injector common rail,nu numai nevoie de un tester, dar, de asemenea, nevoie de inalta presiune combustibil,

deci, am folosit un manul de combustibil pompă de presiune cum arată în imagine monitorizare

1, de înaltă presiune ulei injector common rail direct sau în suportul este conectat la comun mână calibrator de presiune.

2, potrivit corespunzătoare plug injector marca alegere, va valorifica și injector conectat corect.

3, în funcție de combustibil injector marca, modul drive selectarea corespunzătoare, în acest moment se poate auzi injector solenoidului supapei de aspirație armatura "Pa, Pa" vocea.

4, în mod constant sub presiune calibrator maneta, oferim potrivit presiunea de injecție, generalul valoare de presiune durează 30-40MPA mai bun, în acest moment pot fi observate pe injectorul de combustibil atomizare performanță.

5, prin intermediul cilindrului exterior, pot fi detectate pe injectorul de combustibil cantității de injecție și de retur ulei.

test pentru injector BOSCH ,folosit connecttion pentru bosch

SETAȚI parametrul

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard,Western Union, Qiwi și transfer bancar. Dacă aveți nevoie pentru a plăti prin PayPal,va rugam sa ne contactati.

1. Noi nu sunt livrate la P. O. Box, pls nu ne lăsați valid, adresa și codul poștal. De telefon Valid, Nr. este, de asemenea, a solicitat și important pentru transportul maritim. 2.Transport gratuit nu include taxa și de la distanță, taxă. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale primele 3.Toate pachetele pentru livrare în Rusia nevoie de numele complet 1.Vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul atunci când primiți pachetul. 2.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom răspunde la prima dată. Te rog nu deschide disputa.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 26cm x 18cm (11.81in x 10.24in x 7.09in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Articol Greutate 2kg
Tip De Material Materiale plastice și fier
culoare Albastru
putere 50
Versiune Software V1.5
Numele Modelului crc
Tensiune 220/110
Extern De Certificare De Testare CCC
Lățime Produs 20cm
Funcția 3 electromagnetice de excitație a injectorului
Versiune Hardware v2.3
funcția 2 injector driver
Înălțime Element 10cm
Nume De Brand Alex
Electronice No
funcția 1 injector common rail tester
Caracteristici Speciale testerul pentru injectorul
Element De Lungime 25cm
Tip De Element Alte

Produse similare