China ieftine Q switched nd yag laser lampă cu xenon 1000000 fotografii de garanție de vânzare 6x140 lungime totală

363.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


laser lampă cu xenon flash suntem fabrica , pot face tot felul lampa vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe detalii

1).Picătură de transport maritim, putem picătură de transport maritim.trimite la client, adresa de livrare, atunci când plasați comanda.

2).Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Transport și ambalare" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare . 3). Timp de tranzit: China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45days.

4). Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 1 la 3 zile lucrătoare.

5).Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face toate bunurile ca cadou cu valoare scăzută. Dacă în țara ta și tu încă mai trebuie să plătească taxe vamale. E onoarea ta și responsabilitate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 23cm x 12cm x 12cm (9.06in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Funcția sanatate frumusete
Numărul De Model Nici unul
Material Sticla
Dimensiune beauty health

Produse similare