EMS Transport Gratuit 100buc Argint fazanul de Pene 60-65 24-26inch alb fazanul de Pene de argint DIY Pene Pânză accesorii

1 235.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


EMS Transport Gratuit 50pcs Argint fazanul de Pene 60-65 24-26inch alb fazanul de Pene de argint DIY Pene Pânză accesorii

Orice altă culoare care aveți nevoie, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasarea comenzii, vă mulțumesc!

Procesul De Cumpărături

PLATA

---Am doar accept Escrow (T/T ,Western Union și alte plăți Vilatudor.ro accepta)

Vă rugăm să lăsați corect și clar adresa ,se va reduce multe probleme de transport.

PLATA PROTECȚIE

----Banii dvs. este în siguranță pentru a trimite bani de la Vilatudor.ro-ul, după ce primiți articol, pe site-ul Vilatudor.ro poți trimite plata, plata este 100% în condiții de siguranță !

TRANSPORT

--- Toate element este gratuit expediate prin China Post Air Mail ,de aceea este la un astfel de genial pret, Element ajunge la cele mai tari 15 - 25 de zile. Dacă nevoia ta de articol de urgență,puteți alege EMS, DHL , FedEx sau UPS. E mai rapid și în condiții de siguranță,este nevoie de 7-10 zile, trebuie să plătească suplimentar costul de transport maritim.

---Dacă nu puteți obține un post după 25 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine , vă rugăm să ne contactați direct . Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.

--- În cazul în care comanda greutate 1800g un moment dat,va vom trimite prin curierat rapid,la fel ca EMS sau DHL.

POLITICA DE RETURNARE

---În cazul în care elementul este deteriorat sau altă formă de descriere,vă rugăm să luați o fotografie și trimite-l la adresa mea de email ,vom accepta returnat în termen de 3 zile, iar cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim de rentabilitate.

FEEDBACK-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 30cm x 30cm (19.69in x 11.81in x 11.81in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
accepta Comanda Personalizata
Putem face orice culoare
Numărul De Model T01
Material Naturale, Pene de fazan
MOQ 100buc
culoare Alb
Model Vopsit

Produse similare