Meikon 40M aparat de Fotografiat Subacvatic, rezistent la apa de Locuințe Cazul Geanta pentru Canon 550D T2i

1 610.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Meikon 40M aparat de Fotografiat Subacvatic, rezistent la apa de Locuințe Cazul Geanta pentru Canon 550D T2i

Descriere:

Această carcasă subacvatică poate ține aparatul de fotografiat digital în condiții de siguranță și uscat atunci când realizați fotografii subacvatice. Puteți lua toate interesante și momente perfecte fotografii și arată-l la alte persoane prin intermediul subacvatice acoperire camera.

Impermeabil de cazuri nu sunt doar pentru scafandri, cu aceste carcase , nu mai trebuie să vă faceți griji despre aparatul de fotografiat, dacă plouă, zăpadă sau praf.

Caracteristici: Bună etanșeitate, rezistență mecanică ridicată, pentru a proteja aparatul de fotografiat Praf, anti-colorare de amprente, ușor de curățare Transparent greu material plastic și rezistent la apă, Cer vizualiza camera de informare și funcția de control. Inel "O" sigilate cu arc. 1/4"pentru trepied cu șurub pe partea de jos Material: Policarbonat,plastic Abs,clar placă de sticlă,oțel Inoxidabil,cauciuc EPDM Cu acest design deosebit caz,fiecare cheie de interior poate fi apăsat pentru a controla în mod liber, după cum doriți. Înainte de a închide cazul,vă rugăm haina în jurul articulației cu lubrifiant unsoare pentru a obține bun efect de etanșare. Temperatura: -10~40°C rezistent la Apă până la 40meters (130fts impermeabil/rezistent la Șocuri) se Potrivesc pentru: aparat Foto Canon 550d obiectiv 18-55MM

Atenție înainte de utilizare: Verificați dacă bun de performanță în primul rând. De asemenea, verificați dacă au nisip și praf în interiorul de caz. Trebuie să închideți carcasă rezistentă la apă și pune-l în apă de cel puțin 200 mm adâncime cu 5 Minute, cu condiția de a demontați dar rezistent la apa cu ulei de fotografiat. Asigurați-vă că nu au nici apă în interior. Apoi a pus aparatul de fotografiat în caz impermeabil.

Măsură de precauție: utilizați un număr mare de apă dulce (apă curentă sau apă potabilă) să curățați exteriorul impermeabil shell. Mai mare de 40 ° C apă nu pot utiliza, pentru că se va deteriora impermeabil shell. Nevoie de mai mult timp de curățare dacă ai folosit vreodată impermeabil caz. Ar trebui pus în apă timp de mai multe ore. Vă rugăm să vă că întregul caz în apă, include blocare de Siguranță dispozitiv. În scopul de a Evita Zero echipamente de nisip și murdărie, pls alege tesatura moale sau țesut subțire de hârtie să se usuce Ușor de apă. Vestigital apa de mare va duce la coroziunea pieselor metalice de echipamente, aceasta va afecta buton, două balamale de siguranță și dispozitiv de blocare Utilizare moale și curată material pentru a curăța echipamentul. Pachetul Include: 1 x caz rezistent la apa pentru Canon 550D 1 x Gât banda 1 x Mână banda 1 x O-ring 1 x manual de limba engleză 1 x ambalaj Original

Recomanda Produse Produse Calde Frecvent Cumparat-O Impreuna Poate Ai Prefera Ca Ei ?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Starea Noi
Nume De Brand commlite
Pachet Da
Tip Accesorii Rezistent la apa
Numărul De Model pentru Canon 550D
Material Silicon
Tip Sac Greu

Produse similare