Șasiu din aluminiu JC229 Full aluminiu amplificator de Putere șasiu /amplificator cofret / CUTIE de caz/NU includ terminale și

197.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dimensiuni:

Extern :

lățimea 220mm

Inaltime 90mm

Depth311mm

Intern :

Width203.5mm

Înălțimea 84mm

Adâncime 300mm

Accesorii: motorul implicit de pe panoul frontal după cum se arată în figura de deschidere, cu 38 mm aluminiu buton de argint, inclusiv masina de cauciuc picioare și alimentare, inclusiv RCA pereche, un set de roșu și negru terminal.

Plat deschide radiator placă de bază de pe radiator

1, toate șasiu din aluminiu mașină de jos gaura nu deschide (o, convenabil de sine de două, gauri de finisaj ușor cu mâna burghiu electric. Dacă persistă, vă rugăm să du-te-te!) Nu ca o întoarcere din motivul!

2, nu răspunde la backplane și radiator de deschidere! Doar deschide gaura înainte și după panoul de Transport :China post E-mail :474646438qq.com Aftermarket angajamente:

1 , angajamentul NOSTRU față de vânzarea de bunuri 100% integritatea garanție , cumpărătorul a primit bunurile, după produsului aveți orice întrebări, ne puteți contacta direct, ne Dorim de fapt 24-ore customer service on-line va răspundă cu răbdare la întrebările dumneavoastră !

2, nu sunteți mulțumit cu produsele noastre , solicita o restituire sau de schimb , noi va coordona în mod activ și de a procesa cererea dumneavoastră nu poate fi folosit din cauza produsului , vom rambursare completă , dar cere cumpărătorului să se întoarcă, în primul rând prin cumpărarea de marfă de origine plătească în avans , ne confirma produs după primirea mărfurilor , va vom returna marfa veți plăti !

Pe semn :

Vă rugăm să efectueze inspecția înainte de a semna pentru a verifica numărul de piese lipsuri sau nepotriviri , etc. ; Dacă este așa, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de pe ordinul expres

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.6kg (5.73lb.)
Tip De Unitate bucata
Pachet Da
Nume De Brand kaolanhon
Putere Maximă Per Canal 10W
Numărul De Model JC229

Produse similare