TIANCOOLKEI desktop 2.0 Canal TAS5613 300w amplificatoare Audio de acasă Difuzor amplificator Bluetooth și regular versiune

169.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noi oferim două versiuni de vânzare: versiune bluetooth, versiune comună versiune Bluetooth 46.88 usd vânzări versiunea Normală vânzări 41.88 usd vă Rugăm să alegeți versiunea necesară descriere TAS5613 2.0 Canal Amplificator HiFi .TAS5613 amplificator digital cip, Cost-Eficiente și de înaltă performanță, Mini și compact, de Mare Putere, cu HiFi sunet bun și foarte util, accesorii complete, potrivi aproape orice vorbitor de pe piață, 150w+150w cel mai perfect 2.0 digital, amplificator integrat,Acest multifuncțional digital Hi-Fi amplificator audio . Acesta poate fi folosit în mașină sau acasă și nu te lăsa păcălit de dimensiunea, va oferi un sistem de divertisment de un impuls serios. Starea de design de artă utilizează componente de montare pe suprafață și inginerie avansată pentru performanță dovedită, reduce interferențele de semnal și o durată lungă de viață. Această unitate va asigura o distorsiune redusă și acustic reproducere precisă a audio. La TAS5613 AMP, 300-watt clasa-T circuitului proiectat amp va transforma până la nivelul următor. TAS5613D amplificator poate fi condus în DC35V 4 ohm load, poate oferi 150W+150W putere de ieșire, ei adopta PUREPATH "tehnologia HD și Ti avansate în buclă închisă arhitectura, următoarea generație Bluray sisteme home theater, stand-alone home theater, sistem audio profesionist pentru a realiza de înaltă definiție redare media și ultra-redus de distorsiune. Este în prezent în partea de sus digital, amplificator de putere Aceasta este emblematică digital, amplificator de putere, de analiză și de detaliu este final forță motrice este foarte puternic, puterea este, de asemenea, foarte scăzută asic parametri de performanță: metode de Lucru: clasa D curent de Repaus: 65mA eficiența de Lucru: 88% putere de Ieșire: 2*150W/4ohm10% THD raspuns in Frecventa: 20Hz la 20KHz Dynamic range: dB >100 raport Semnal zgomot: 100dB (a-Ponderat) tensiune de Lucru: DC20-36V (12V versiunea boost de la 10-13.5 V poate lucra, dar a curentului de alimentare a 8A sau mai multe) dimensiuni de gabarit: 160*140*45 MM Ambalaj: 1 BUC TAS5613 digital, amplificator de putere (nu include adaptorul de alimentare)

Versiune Bluetooth :

Contactați-ne:

* Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul moment,ne va ajuta și pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.

* Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

* Servicii de garanție sunt pentru înlocuiri numai,orice problemă, vă rugăm să ne e-mail frist,vom accepta sfătui & cerere.

Plata:

1. Putem accepta T/T ,Escrow și Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

Transport:

1. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Vânzătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Dacă refuză să plătească tariful este egal cu aruncați scopul de bunuri. Rezultate disputa fonduri nerambursabile

Rambursare:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere. deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu, se poate returna.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. cauza defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe ( Fără rambursare ) 4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi. Feadback: 1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 7cm (9.84in x 9.84in x 2.76in)
Nume De Brand TIANCOOLKEI
Putere Maximă Per Canal Mai presus de 200W
Canale 2 (2.0)
Tip Acasă Amplificator
culoare Obișnuiți argint vers, Ordinul negru versiune, versiune Bluetooth
Pachet Da
Numărul De Model TAS5613

Produse similare