Transport gratuit Generator Diesel Inteligent Încărcător de Baterie 12V/24V Schimbătoare ZH-CH28 4A

134.40lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit Generator Diesel Inteligent Încărcător de Baterie 12V/24V Schimbătoare ZH-CH28 4A 2 buc De Vanzare

DATE TEHNICE

Incarcator inteligent este special conceput pentru a începe sau de lucru de baterie de stocare (în special potrivit pentru full-sigilat solid larg de temperatură baterie de stocare) în motorul diesel. Este un mod inteligent de a comuta structura. Acesta este singurul încărcător în piață, care poate identifica automat de încărcare tensiune, curent și poate comutarea automată pe ieșire corespunzătoare de tensiune. Acesta are la presiune constanta, curent constant, pacalirea curent, rezistență de scurt-circuit, și complet automatizat funcție.

Caietul de sarcini

Putere De Intrare

Tensiune 160~250 VAC

Frecvența 20~100Hz

Ieșire DC

Tensiune de 13.8 VDC, Curent 5A--când bateria grup=12V

Tensiune de 27,6 VDC, Curent 3A--când bateria grup=24V

Modul De Încărcare

Float charge

Tensiune DC Regulament

Eficiența

> 80% @ Full load

Contactați Capacitate

0,5 A @ 120 VAC

Protecție

Polaritate inversă, supra-voltaj, scurt-circuit, limitare de curent

Mediu

Temperatura De Operare : -40~50 °C

Temperatura De Depozitare : -20~60 °C

Umiditate Relativă : Maxim 90%

Vibratii : 1.5 G @ 5~30 Hz / 5.0 G @ 30~500 Hz

Dimensiuni

180(L) x 160(l) x 60 (H) mm

CARACTERISTICI Lățime de lucru tensiune de AC 160~250V, și frecvența de lucru de 20~100Hz, poate asigura motor mai fi taxat la viteză mică de rotație (utilizatorii pot înlocui direct fuselaj incarcator, sau de furnizare de energie electrică pentru întregul oraș). Se poate lucra într-un domeniu larg de temperatură între -40 și +50 , și poate fi folosit într-o proporție de 98%RH stare umedă, fără congelare. Curent Constant și rapid de încărcare. Atunci când presiunea de încărcare a bateriei mai mică decât valoarea setată (baterie de 12V grup Limitat de curent. Atunci când tensiunea de baterie de stocare este plin, (baterie de 12V grup≥12V, 24V baterie de grup ≥ 24V) curent de încărcare va fi limitată automat. Pacalirea actuale și de încărcare float. Se va întoarce la float de încărcare în termen de aproximativ 0.1~0.2 a, (Relevante pentru cantitatea de energie electrică obiectivul de echipamente consumate) atunci când tensiunea ajunge la valoarea setată. (13.8 V în starea de 12V, și 27,6 în 24V). Opri încărcarea. Atunci când tensiunea bateriei ajunge la valoarea integrală, (14 V în starea de 12V, și 28V în 24V) de încărcare va fi închis complet. Peste actuale și de protecție împotriva scurt-circuit. De încărcare a motorului funcții în peste actuale și de protecție împotriva scurt-circuit. Atunci când capacitatea bateriei este mare, (rezistență interioară este mic) rulment scurt-circuit sau o încărcare a motorului este aproape de normal de energie electrică și baterie de stocare începe motor diesel, în același timp, curentul de ieșire va fi în continuare constantă și să nu fie distruse. Astfel, atunci când acumulator folosit ca baterie de pornire, de încărcare a motorului nu poate fi închisă. Soft start. Deoarece sistemul adoptă funcția soft start, acesta nu va produce scânteie pentru impuls electric. În plus, atunci când motorul este conectat on-line, acesta nu va întrerupe sistemul de energie electrică.

Imagine de incarcator inteligent

ALTE GENEARTOR PIESE DE SERIE

Informații Despre Companie

FABRICA DE IMAGINE

TERMEN DE PLATA

Putem accepta, L/C, D/P, D/A, Alipay, Paypal, Money Gram, West Union, TT și Bani

TRANSPORT PE TERMEN

Dacă aveți nevoie de alte expediere, vă rog să mă informați.

GARANȚIE Garanție:365 zile după ce mărfurile au fost primite în garanție,articole beneficiază gratuit de reparații sau înlocuire. Clientul este responsabil pentru transportul de marfă înainte și înapoi și fiscale personalizate. Puteți lua în considerare pentru a trimite elementul defect cu un mod economic,și vom trimite inapoi reparat elementele cu noua ordine împreună

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 16cm x 6cm (7.09in x 6.30in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
contactați capacitate 0,5 A @ 120 VAC
Frecvența 20~100Hz
Locul de Origine Fujian, China (Continentală)
Model ZH-CH28 4A
Warrenty 1 an
Putere De Intrare Tensiune 160~250 VAC
Numărul De Model ZH-CH28 4A

Produse similare