HIMABM Amestec natural de Culoare jad ou pentru Kegel Exercițiu 3pcs în 1 set muschii pelvieni vaginale exercițiu de ou se amestecă

100.93lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


HIMABM Amestec natural de Culoare jad ou pentru Kegel Exercițiu 3pcs în 1 set muschii pelvieni vaginale exercițiu de ou se amestecă

Dacă sunteți interesat de produsele noastre sau aveți întrebări după ce a primit, poți direct să ne dea un mesaj sau sa ne contactati direct, vom primi informații, va fi prima dată pentru a vă contacta. Toate produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, dar internațională express are o mulțime de factori care nu pot fi controlate, vă rugăm să nu ne dea de rău feed-back direct, vă mulțumesc foarte mult.

Tip de produs

Exercitii Kegel

Material:

negru Obsidian

roz - Rose cuarț de cristal

verde - Jad

Pre-forate

Da,pre-forate în parte subțire

Culoare.

După cum a arătat în imagine. De culoare jad ou poate fi o mică diferență,pentru că ele sunt toate naturale.

Dimensiuni:

roz - 1.97x1.4 inch (50x35mm)

verde - 1.5x1.1 inch (40x29mm)

negru - 1.2x0.7 inch (30x19mm)

Dimensiunea de eroare exista,de 1-3mm.

Transport gratuit

Da

Greutate

Aproximativ 151g(0.33 lb)

Locul de Origine:

China(Continentală)

Ceara de pe suprafața

Nu

Prezenta un schimb coarda

Da

O pungă de mătase ca cadou gratuit

Da

Pachet

Cutie de carton si folie cu bule

Tip De Unitate

Set(1 set include 3 ou)

Timp De Livrare:

De obicei 15-45 zile lucrătoare după plata limitat dacă vom folosi Vilatudor.ro standard de transport maritim.

Conditii De Plata:

ESCROW, card de credit, card de depozit,etc.

Corect adresa, cod postal,numele complet și numărul de telefon

Stimate cumpărător,atunci când doriți să cumpărați acest produs,pls re-verifica-ti adresa, codul poștal și numărul de telefon. Și reciver numele,e mai bine să plece numele complet,sau poate provoca unele probleme dacă numele și codul poștal sunt greșite.multumesc!!!

Informații cu Discount

Daca iti cumperi o cantitate mare,noi vă va oferi o mulțime de reducere. Piața se confruntă întreaga lume, pe termen lung recrutarea de lume, peste tot în lume, angrosiști, agenții,mai multe reduceri. Bine ati venit la fabrica noastră pentru vizite de inspecție, ne exprimam speranta de a coopera cu tine. Contactați-ne pentru a obține mai multe informații. Caracteristică: - RAPID si EFICIENT - UN profesionist Kegel ou pentru tine sau prietena ta. Cele mai bune Cadouri pentru tine, iubită și soție. Cel mai rapid și cel mai eficient mod de a consolida PC (pubococcygeal) musculare. Veți vedea rezultatele în câteva săptămâni, cu câteva minute de practica de zi cu zi. Se POTRIVESC PERFECT - cel Mai bun de control al calității pentru a asigura calitatea înaltă poloneză. Setul include 3 oua (Mici, Mijlocii și Mari) pentru a folosi ca să vă îmbunătățiți nivelul de calificare. Fiecare ou este fabricat din 100% naturale, de jad sau de cristal. Sculptate manual, acest set de yoni ouă este mai sigur decât metal și siliciu produse.

IMBUNATATESTE SANATATEA - Tonuri și întărește mușchii pelvieni prevenirea sagging de uter, rect si vezica urinara; crește lubrifierea vaginala; regleaza echilibrul hormonal; & menține sănătos organele de reproducere.

EFECTUA EXERCIȚII în mod CORECT - Yoni greutăți vă permit să identifice corect muschii asigurarea faci exerciții în mod corect. Include instructiuni de folosire si ingrijire.

Cel MAI bine VALOAREA: cel Mai accesibil nivel de intrare yoni 3 ouă-buc set, cel mai ieftin de la Vilatudor.ro piata. Setul exact de la același producător, cu exact aceeași dimensiune, aceeași calitate numai cu pachete diferite, este vândut de către alți vânzători la un preț între 89.99 dolari - $97.99. Prețul nostru este ca arată, cel mai MIC.

Produse descriere Acest set este LOW tier set yoni ouă, care sunt realizate din serpentine de piatră, care este adesea comercializate ca "helu jad", "serpentine jad nefrit", "noi de jad", "Xiuyan jad" sau "Xiuyu de jad" de către unii vanzatori. Alegere bună pentru femeile care doresc să se uite pentru preț scăzut yoni ouă pentru a da doar un proces. Dacă doriți o calitate mai bună yoni ouă, vă rugăm să selectați nostru inaltime pret seturi, care sunt realizate din cuart roz, sau obsidian pietre pretioase, sau jad nefrit. Acest produs poate curata distrageri și aduce utile, constructive informații în minte pentru a ajuta la luarea deciziilor. Aceste Yoni-ului, de asemenea, cunoscut și Kegel, ouăle sunt special concepute pentru pelviene și vaginale de sănătate. Beneficiile includ îmbunătățită plăcerea sexuală, mai mare umezeala, mai mici urinare are nevoie, și de bază/ dezvoltare muschilor abdominali. Pentru strângere scopuri, cum ar fi post-sarcina, oua mari poate fi folosit pentru a începe cu mișcare progresivă mai mici ouă. Pentru umezirea scopuri, mai mici, ouăle pot fi extrem de benefice. Aceste ouă venit cu un șir atașat, dar poate fi eliminat sau înlocuit în orice moment. Dacă doriți să înlocuiți șirul, unwaxed ata dentara si piese de schimb coarda-am trimis sunt recomandate. Oul set vine într-un mic mătase pentru depozitare ușoară, husă este liber ca un cadou. Culoarea pungii poate varia, dar cererile sunt acceptate. Fuctions : Antrenati muschii intime permite o femeie să învețe pentru a controla muschii vaginali pentru a crește puterea și flexibilitatea, pentru a-și diversifica viața intimă, da-ti si partenerul tau plăcere maximă, din punct de vedere fiziologic se pregătească pentru naștere fără dureri și de a crește postpartum viteza de recuperare. A scăpa de multe boli asociate cu slăbirea mușchilor pelvieni, cum ar fi omisiunea organelor interne, incontinență urinară, prolaps vaginal, etc. Cum să utilizați: 1.Q :Ce este Kegel exercițiu? O:exercițiul Kegel sunt o serie de exercitii concepute pentru a consolida muschii pelvieni. 2.Q :Ce este funcția de a folosi ouă pentru exercițiul kegel? O:Femeile care au folosit ouă au ajutat la îmbunătățirea calității lor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 9cm x 11cm (5.91in x 3.54in x 4.33in)
Nume De Brand HIMABM
Cerere Corpul
Dimensiune roz - 1.97x1.4 inch (50x35mm) verde - 1.5x1.1 inch (40x29mm) b
Ambarcațiuni De foraj și lustruit
APROVIZIONARE AILITY 100000 Bucată/Bucăți pe Lună
Greutate Aproximativ 151g(0.33 lb)
Utilizarea Kegel exercițiu sau consolidarea slabi muschii pelvieni
Piatră prețioasă 100% Natural
Gaura Laterale perforate pentru recuperarea cablu
Culoare Roz, verde si negru
Material Rose Quartz Obsidian și xiuyan jad
Numărul De Model Jade ou 27
Locul de Origine Liaoning, China (Continentală)
Tip De Element Masaj & Relaxare

Produse similare