Ia în Afară de Curse Jucărie Kit Auto Pentru Copii - Construieste-ti Propriul Car Kit Constructie Set 30 BUC Lua-O-Parte Cu Sunete Realiste si Lumini

73.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ia în Afară de Curse Jucărie Kit Auto Pentru Copii– Construieste-ti Propriul Car Kit Constructie Set 30 BUC Lua-O-Parte Cu Sunete Realiste si Lumini Lista de pachete:

1set X DIY Demontare Masina(Original cutie de ambalare NU include)!

Distracție minunat lua-o-parte jucărie pentru copii (băieți și fete!) care iubesc să-l construiască și să-l ia în afară. Oferă divertisment pentru ore în șir. Acest set de jucării de construcție este ACTUALIZAT versiunea 2, lansat in octombrie 2016 și include multe îmbunătățiri. Genial lua în afară mașină de jucărie set include totul în cutie (TOATE NECESARE BATERII INCLUSE): Motor, baterie, jucărie de foraj baterie, 30 de piese. Unele dintre piese pot fi utilizate pentru a modifica aspectul de masina de curse... Cool! Atunci când motorul este pornit, ia în afară mașină de jucărie emite sunete realiste si lumini. E perfect construcție jucarie cadou pentru orice copil de peste 3 ani (care vizează 3-7 ani băieți și fete). Acest copii ia-o-parte auto set pentru copii îmbunătățește abilități cognitive și motorii fine. Vine intr-o superba cutie cu manual de utilizare incluse în următoarele limbi (engleză, spaniolă, germană, franceză, italiană) Aceasta este o calitate ThinkGizmos de marcă, de a construi propriul set de jucărie, protejate de mărci comerciale internaționale.Unul dintre cele mai distractive jucării de construcție. Vine cu scule (Burghiu)

Definirea brand:UTOMY - AI UN PRIETEN în Jucărie Lume!

Livrare:

1 .Noi, de obicei, alege marfa fără ambalajul original , pls acorde o atenție la ea inainte de a cumpara .Dacă ai nevoie de ambalajul original ,pls plătească pentru taxa suplimentar pentru pachetul .

2 . Să taie în jos prețul , de cele mai multe jucarii din magazinul nostru vor fi ambalate fără export pachetul standard.

3. Comenzile vor fi trimise prin China post airmail Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic sau de zbor. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi. Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.

Termeni(foarte important!):

1. Orice fiscale, taxele vamale impuse de cumpărători țări vor fi suportate de către cumpărători exclusiv.

2. Dacă știți taxe suplimentare va fi taxat atunci când tranzacția costul ajunge la o anumită sumă, puteți să ne contactați în primul rând, atunci putem marca elementele într-o valoare scăzută

Returnare/înlocuire politica:

1. Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil în termen de 2 săptămâni de când primiți elementul.

2. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație și motivul pentru returnarea sunt necesare de pe ambalaj. Produsele returnate trebuie să includă toate ambalajele originale.

3. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și nouă de înlocuire va fi trimis

imediat în cazul în care elementul returnat este găsit defect. Dacă un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci o

suma va fi rambursată. Transport, manipulare și taxele de asigurare sunt non-rambursabile.

4. Produsele returnate fără RMA (Return Material Authorization) numărul va fi refuzat și s-a întors la expeditor.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea poștale.

Feedback-ul:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.

2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

3-Ai dat la vânzător adevărat, feedback-ul bun, este, de asemenea, foarte important pentru tine. Pentru că vânzătorul va fi bazat pe fise de evaluare, pentru a determina dacă ești un bun cumpărător.

B. regds

UTOMY Jucarii

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Cantitatea de Elemente din Set ca imagini
Funcția Cu sunet si lumina
Nume De Brand SamKaLa
Pachet nu vin cu ambalajul Original, cutie
Tip Demontarea modelul masini
Material plastic abs
Vehicul Masini
Plastic Tip ABS
Avertizare nu vin cu ambalajul Original, cutie
Scara ca Imagine
Tema Vehicul
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Gen Unisex
Numărul De Model UDM661184
Stiluri Racing Car Kit

Produse similare