Cutit Ceramic 3" 4" 5" 6" inch + Peeler + Cuțit de Bucătărie Titularul Negru Zirconia Lama Moale Anti-alunecare Mâner Cutite Set de scule

75.05lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pachetul include:

3"4" 5 " 6 " set cutite cu Suport:

6" cuțit Bucătar-șef *1

5" cuțit de Utilitate *1

4" Cuțit De Fructe *1

3" Cutit Decojit*1

Peeler *1

Titular*1

Q & A :

1. Întrebare: Ce este material lama neagra?

Răspuns: toate sunt făcute de înaltă calitate zirconiu pulbere din materii prime de zirconiu nisip provenind din Australia de Vest.

2. Întrebare: care este diferența între lama neagra si alb lama?

Răspuns: Negru lama de cutit mai are o procedură decât cea albă, care este carbonizat în condiții de temperatură ridicată după ce lama a fost în formă și măcinat. Deci, în mod normal, cele negre sunt mai scumpe decât cele de culoare albă.

3. Întrebare: de Ce nu-l rupe sau clip?

Răspuns: vârful lamei cu toate acestea este cel mai sensibil la deteriorare datorită structurii sale și de îngrijire trebuie să fie folosite atunci când se manipulează. Deci, vă Rugăm să rețineți: Nu pentru tocare os, indiscreti, izbitoare.

Funcția s: Fabricate din oxid de zirconiu care sunt anti-bacterii, anti-agățare, non-toxic si non-corozive sigure, sănătoase și ecologice. Garantarea de mâncare familiei stancu , oferă o sănătate și bucătărie la modă. Cele mai bune instrumente de tăiere pentru legume,fructe, pește, carne sau orice înaltă cerând mâncare. Extrem de dure, ascuțite, dar în condiții de siguranță . au calitatea de înaltă densitate , nu este ușor să fie bont. Nici o reacție cu orice alimente, păstrează culoarea originală și gustul produselor alimentare , păstrați alimente prospețime și de nutriție. Nici o stimulare pentru ochii tăi atunci când tăiere excitantului alimente cum ar fi ceapa. Poate fi folosit pentru a face alimente pentru copii .

Vă rugăm memento: Nu mă bag, flexibile, violent tocare sau dezosare. Evita Tăierea Alimente Congelate, Material Dur sau pe suprafața de marmură, sticlă și oțel bord . Se spală cuțitul după fiecare utilizare, de preferință, de mână cu un detergent slab și nu-l spălați în mașina de spălat vase. Pentru siguranța lui preocupare, vârful și călcâiul de lama au fost rotunjite.

Toate produsele sunt examinate cu atenție înainte de depozitare, și bine ambalate pentru expediere.

Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită sau culoare pentru ceea ce vrei, va vom trimite coletul ca dvs. de a alege în ordine.

Pentru aceste produse mai mult de o culoare pentru a fi ales, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru culorile pe care le vrea, în caz contrar va vom trimite comanda dvs. cu culoare aleatorii.

Imagini de produs au fost luate în natură, pentru afișare, lumina, mediu motive, poate o ușoară abatere fenomen, vă rog, în natură prevalează.

Datorită măsurare manual, nu poate 1cm-3cm toleranță, vă rugăm să înțelegeți amabilitate și asigurați-vă că nu minte înainte de a plasa comanda.

De obicei, ne va trimite coletul în termen de 48 de ore după ce a primit plata. Dacă tranzacția este în Hong Kong și China publice vacanță, timp predarea va fi întârziată, vă Rugăm să înțelegeți.

Dacă doriți livrare expres (EMS/DHL/FedEx/UPS), vă rugăm să ne contactați, vom calcula poștale pentru tine, sau puteți verifica Transport și de Ambalare pentru referință.

Toate produsele sunt ambalate manual, poate exista o mică greșeală, dacă aveți un element greșit sau defecte unul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat, va vom compensa, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și să fie încurajați să ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme ați putea avea și de a oferi cele mai bune servicii, vă Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Funcția cutit ceramic
contant 4 cutite+1 peeler + 1 titular
Material Mâner PP+TPR
mâner Anit-alunecare Mâner Colorat
Blakc lama Cutite de bucatarie cu suport
Cutit Tip Cuțite De Bucătar
Tip Cutite
certificare CIQ,CEE,FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Numărul De Model GL3456W3H
Material Ceramica
Nume De Brand MYVIT
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare