5 BUC SVBONY 1.25" Suport T Mount SLR Camara Telescop Astronomic Monocular Binoclu Adaptor de Metal T de Montare en-Gros F9103

81.03lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


5 PC-uri de TOP de 1.25" Suport T Mount SLR Astronomie, Telescopul Adaptor de Metal T Mount F9103A

Adaptor (Versiunea de Bază) este un accesoriu esențial pentru oricine care utilizează un domeniu de aplicare pentru digiscoping. Este un adaptor pentru cameră directe (Prime focus) fotografie cu un aparat de fotografiat SLR.

Specificație de Brand nou și de înaltă calitate, Acest adaptor este conceput pentru aparate foto SLR prin camera T specifice muntelui. Aceasta este o camera de bază, adaptor pentru utilizarea cu lunete, avem alte două adaptoare pentru utilizare cu lunete. Acestea oferă o mai mare versatilitate și să includă această bază, adaptor în ambele modele. Adaptorul este negru 1.25 inch T mount Brand: SVBONY Filet: M42x0.75 Greutate: 28g(0.061 lb)

5 X Svbony 1.25" T Adapter

1. Am expediat la Alixpress adresa lui . Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate Pachet
pentru telescop Pentru astronomie telescop
1.25" T Mount PENTRU camera
Camera Video Barrel Ring Adaptor pentru Telescop
T Mount picătură de transport maritim Suport T Mount SLR
Pentru camera SLR aparat de Fotografiat pentru en-gros
Suport De Metal T Mount monoculer camera
Nume De Brand svbony
Telescop Monocular Lentila Adaptoare Comerț Cu Ridicata
Numărul De Model Suport T Mount
astronomie 1.25" telescop comerț cu ridicata
Model
Astronomie telescop binoculară monoculară
Tip Monocular

Produse similare