Chederul Fara rama Glisante, batante de Sticlă Usi din Lemn Fereastra de Silicon de Etanșare Benzi Extinde Proiectul Dop de 60mm 110mm x 3m Translucid

76.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fisuri și lacune în jurul valorii de ferestre și uși pot provoca proiecte pentru a veni în casa ta , ceea ce duce la mari costurile de încălzire și răcire. Nostru Silicon Chederul Sigilii sunt utilizate pentru a sigila golurile în jurul valorii de ferestre și uși care pot să condiționat aer de evacuare și în aer liber în aer. Ele pot ajuta, de asemenea, să păstreze nedorite de praf , insecte și polen în timpul lunilor calde. Acestea sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea vechi sau uzate ușă și fereastră sigilii , formând o barieră împotriva aerului exterior.

Cum să știu dacă-mi usi/ferestre nevoie de etanșare benzi sau nu ?

Deschiderea și închiderea ușii duce la izolare în vrac sau sunet bariere provocând o ajustare constantă. Obtinerea ușa izolate fonic, implică de lucru nu numai pe ușă, dar, de asemenea, rama si tocul ușii. O regulă bună este să-ți amintești dacă lumina trece , sunetul este sigur să urmeze. Utilizați o sursă de lumină strălucitoare pentru a examina munca pentru orice deschideri în cazul în care sunetul poate pătrunde.

Are mai Multe dimensiuni pentru a se potrivi cu precizie. Bună rezistență la compresie. Proprietăți excelente de izolare. Excelentă rezistență la îmbătrânire și ozon. Excelent baze și acizi rezistență. Superior conservarea căldură și de performanță de economisire a energiei.

60mm translucid benzi pentru 0-35 mm decalaj

110mm transparent bandă pentru 0-70mm decalaj

Cerere

Pentru Usa Jos Sigilii

Acasă weatherization este un mod ușor și la prețuri accesibile do-it-yourself proiect care poate fi realizat pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta reduce facturile de energie, reduce proiecte, de a spori confortul interior, bloc insecte/insecte/tantari/praf/vânt/zgomot si protejeaza interioarele de condiții meteorologice aspre. Suntem mandri de a oferi o varietate de ușor de instalat weatherization produse, inclusiv fereastră seturi de izolare, chederul sigilii, sigilii de usi, etc.. Utilizarea împreună cu alte weatherization de produse pentru a face casa ta mult mai confortabil și eficient de energie pe tot parcursul anului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 11cm (7.87in x 7.87in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate mulțime (3 m/lot)
Tip De Etanșare Benzi
Forma I
Lungime 3 meters
culoare translucid, transparent
Larg 60mm si 110mm
Numărul De Model I
Cerere pentru a sigila 35 mm și 70 mm decalaj
Material Cauciuc Siliconic
Lățime 110mm, 60mm
Dimensiune 60mm x 3m and 110mm x 3m
performanta Bloc De Fum De Praf De Vânt Zgomot Bug-Uri De Apă Proiectul De Lumina

Produse similare