Neewer 12"x 12"/30 x 30cm Corecție de Culoare Geluri Set 4 Culori Gel Filtru de Film de Gel Foaie pentru Video Studio Lumină Flash Stroboscop

37.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Neewer 12"x 12"/30 x 30cm Corecție de Culoare Geluri Set 4 Culori Gel Filtru de Film de Gel Foaie pentru Video

Studio Lumină Flash, Strobe, Set, Inclusiv: (1) De Culoare Roșie Gel+ (1) De Culoare Galben Gel+ (1) Verde

Culoare Gel+ (1) Albastru Gel de Culoare, Acest set de filtre de culoare este format din 4 -12"x 12" gel de foi, (Roșu, Galben, Verde și Albastru)

Fabricat de înaltă transmisie a luminii materiale cu greutate de lumină, de echilibru, temperatura de culoare și pierderi reduse

Amestecarea culorilor primare filtre sunt folosite pentru experimente care implică aditiv și substractiv de culoare, amestec de culoare, de culoare de transport, de absorbție și filtrare de diferite lungimi de undă ale luminii

Descriere produs Descrieri : Acest set de filtre de culoare este format din 4 -12x 12"/30x30cm gel de foi, (Roșu, Galben, Verde și Albastru). Fabricat de înaltă transmisie a luminii materiale cu greutate de lumină, de echilibru, temperatura de culoare și pierderi reduse. Amestecarea culorilor primare filtre sunt folosite pentru experimente care implică aditiv și substractiv de culoare, amestec de culoare, de culoare de transport, de absorbție și filtrare de diferite lungimi de undă ale luminii. Continut pachet: * 1x Microfon de Studio Microfon Wind Screen Pop-Mască cu Filtru Evitat Notă : Microfonul Nu este Inclus!

Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

Am expediat la cele mai multe dintre țări,cu excepția AFO/FPO Elemente sunt expediate din China sau statele Unite ale americii, folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 10-2o de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

2 luni Warranty.By cu încredere! Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi articolul dvs.,vă rugăm să se întoarcă cu 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clientului! Feedback-ul este foarte importtant,noi vă solicităm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.66kg (1.46lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 13cm (3.94in x 4.72in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand NEEWER
Compatibil Marca CANON

Produse similare