Est 6 buc/lot de Sârmă din Oțel Inoxidabil Minge Minge de Curățare Oală sobă de gătit unelte Perie de Curățare instrumente

20.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Brand: EST ACASĂ Serie: ES8192 zona de Producere: Zhe Jiang,China Greutate: 0,12 kg/Bucată (Fără ambalaj) Dimensiuni: 5cm(un) Material: Sârmă din Oțel Inoxidabil

Nume:Est Sârmă de Oțel Minge de Set de 6 Marca:Est Articol NR.:ES8192 Greutate:0.12 KG (fără ambalaj) Dimensiuni:Diametru:1.5 CM Material:Sârmă din Oțel Inoxidabil Funcția:Curățare oală și castron

> Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute.

>Acceptam Alipay numai.

>WORLDWIDESHIPPING. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

>Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. >Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

>Produse cum ar fi elementul real și imaginile pot fi diferențe subtile.

>SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

>Dacă nu ați primit coletul tău , vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

> Timp De Livrare:

>Toate produsele returnate TREBUIE să Fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

>Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

>Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.

>Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

>Vom face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

>Vom continua să oferim produse de înaltă calitate la un preț adecvat. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție.

>Mesaje sunt salutat călduros. Și mesajul dvs. va fi răspuns în termen de 24 de ore. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Numărul De Model ES8192
Utilizare Bucătărie
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand Est

Produse similare