AED Trainer cursuri de Prim-Ajutor de Masina + 50Pcs/Lot de Culoare Roșie CPR Masca Fata Scut CPR

593.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


AED Trainer cursuri de Prim-Ajutor de Masina + 50Pcs/Lot de Culoare Roșie CPR Masca Fata Scut CPR Pentru AED

Caietul de sarcini: Model: XFT-120C Nume Produs: AED Antrenor Alimentare:DC 3V/2*AAA baterie Dimensiune Produs: 155*130*45 mm sursa de Alimentare: DC 4.5 V/3*Baterie AA Curent Static: < 10µA Curent Maxim : < 300mA Control de la Distanță: sursa de alimentare: DC 3V/ 2*AAA baterie Curent Static: < 5µA Curent Maxim : < 10mA Caracteristici: 1. Trainer sunt compatibile cu noile orientări din AHA2015 scenarii și operațiuni. 2. AED trainer este proiectat pentru a pregăti interventie de urgenta pentru a utiliza clinice reale AED. 3. O varietate de simulări, sau script-uri de formare, pentru a ajuta la raspuns deveni familiar cu AED și a le permite să demonstreze competențele de bază necesare pentru utilizarea AED în caz de urgență. 4. Oferă simulat șoc livrare.Ea nu are de înaltă tensiune capacități,asigurarea siguranței în timpul antrenamentului. 5. Fiecare mașină are 2 limbi, una este limba engleză, celălalt este un alt limbaj, care poate fi comutat de tine, 6. Limba carduri pot fi achiziționate separat. Funcția: AED trainer este proiectat pentru a pregăti interventie de urgenta pentru a utiliza clinice reale AED. Această aplicație oferă o varietate de simulări, sau de formare script, pentru a ajuta La raspuns deveni familiar cu AED și a le permite să demonstreze competențele de bază necesare pentru utilizarea AED în caz de urgență. NOTĂ: Înainte de utilizarea clinică reală AED, respondentul trebuie să fi absolvit un caz responder program de formare, care pot include utilizarea AED Antrenor. Au absolvit un astfel de curs,respondentul ar trebui să demonstreze o competență în evaluarea pacientului pentru lipsa de reacție ,lipsa de respirație,și lipsa de circulație; resuscitare Cardiopulmonara(CPR);și cunoștințele medicale aplicabile protocoale și proceduri. Pachet inclusiv: 1 x AED Corpul Principal 1 x Plug-in Card 1 x Control de la Distanță 2 x Conectori de Sârmă de 3 x Adult 2 x Tampoane Copil Tampoane 1 x Instrument Manual de utilizare 1 x Sac de Depozitare 1 x Adaptor cu Fermoar, nailon-căptușite, țesătură cutie de transport cu maner.

※ 1 portugheză Europeană accent portughez , 2 portugheză este American accent portughez.

※Vă rugăm să citiți manual de utilizare în mod clar înainte de a utiliza AED formator, în scopul de a avea o experiență bună de utilizare.

Pictuire:

Dacă clienții au nevoie de mai mult AED aparat , puteți accesa următoarele link-uri:

1. AED120C Mașină + CPR

2. AED120C+ CPR

sau ai putea contacta vanzatorul sa stiu mai multe despre AED. Vă mulțumim pentru dvs. de cumpărături.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 20cm (13.78in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Dimensiune De CE și ISO aprobate de Producător
Alimentare Adaptor , Baterie
Categorii De urgență Abilitățile Trainning AED
Cerere aed formare
Limba Bilingv 14 limbi pentru alegerea
Tip Primul-Ajutor dispozitiv Nou AEDTrainer
Material Material Compozit
Tip De Element Masaj & Relaxare
certificare CE ISO9001/ISO14001
Proprietăți Medicale antrenor
Numărul De Model ZHaaab139
Element nume aed antrenor
Scenarii 8-10 scenarii de formare profesională
Nume De Brand Elysaid
culoare N spaniol engleză, franceză n engleză, poloneză n engleză, germană n engleză, italiană n engleză, greacă n engleză, daneză n engleză, 1Portuguese nEnglish, suedeză n engleză, arabă n engleză, 2Portuguese nEnglish

Produse similare