JR-309 Electroestimulador Corp Relaxa Musculare Masaj Puls Zeci de Acupunctura Terapie Papuci de casă+8 Tampoane+cutie+rus buton

74.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Recomanda Produsul! Tip de element: Masaj & Relaxare Material: ABS Aplicație: Dimensiunea Corpului: Mediu Numărul de Model: Mini aparat de Masaj Dimensiune: 1 set Material: plastic și metel etc. vă vom trimite cu limba rusă de instruire pentru ruși vorbesc de țări.

Descriere:

1 afișaj Digital pentru ghid de tratament

Folosește infraroșu terapie fizică electrozi

Îmbunătățește-ți corpul sangelui, amelioreaza durerea și promovează metabolismul

Potrivit pentru talie, umeri, picioare, picior masaj și terapie fizică de a face terapie fizică pentru cele patru părți ale corpului în același timp

4 terapeutice moduri: vibrații tronc, Shiatsu, Masaj, Pat și Racla terapie

8 moduri de Masaj și 10 de masaj nivele de putere

Vine cu două piese de masaj electrozi, un încărcător, un electrod de sârmă, și o pereche de pantofi

Pachet:

Alimentare: 3 x baterii de 1,5 V

Vine cu o pereche de pantofi pentru a vă ajuta să masaj picioare

greutate: 800g

Pachetul Include

* Masaj*1

* Electrod tampoane*6 ( Înlocuind vechiul sănătos tampoane va face mai sănătos

Vă sugerăm să vă rugăm să înlocuiți electrodul de tampoane cu unul nou dacă acestea sunt sau nu bune, Pentru că cel nou va face sănătatea dumneavoastră mai bine și mai bine. Și tampoane pot fi folosite pentru digital terapie mașină ,slăbire masaj sau alte tratamente mașină .Fiecare pad vor fi verificate după un transport maritim, astfel încât acesta este de bună calitate.) Pls du-te la noastre de tampoane link-ul sau contactati-ne dacă doriți să cumpărați mai multe tampoane.

* Pereche de Pantofi*1

* Cablu USB*1

* Adaptor de alimentare (SUA, UE)*1, atunci când comanda, pls lasati un mesaj adaptor care ai nevoie, altfel nava adaptor la întâmplare!

* Manual De Utilizare Engleză*1

* Cablu de conectare*2 (2-way și 4-way)

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul Pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu serviciul și element. Și noi va oferim reducere la următoarea comandă.

Dacă aveți orice probleme cu element și servicii , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie, e-mail, telefon ...Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Transport:

Oferim aer înregistrat mail livrare gratuită pentru cele mai multe țări. Cea mai mare parte se va ajunge într-o lună, dacă rapid, acesta este de aproximativ 2 săptămâni. Orice probleme nu ezitați să ne contactați.

Politica De Retur:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile onpon primirea mărfurilor pentru nici un motiv. Vă rugăm să mărfurilor în condiții inițiale. Vă mulțumesc!

Pentru a declara valoarea:

Noi declarăm doar 8 dolari pentru fiecare alte pentru a evita plata impozitelor, dacă aveți alte solicitări, vă rugăm să ne lăsați masaj.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 30cm x 32cm (19.69in x 11.81in x 12.60in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Saint Sănătate
Tip De Element Masaj & Relaxare
Numărul De Model JR-309A
Plug Type Engleză Tastatură, Tastatură Rusă
Cerere Picior

Produse similare