CCD profesionale de curatenie tampon kit pentru Nikon D90 D3100 D5100 D3200 D7100 D7000 toate APS-C ccd-uri

56.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CCD profesionale de curatenie tampon kit pentru Nikon D90 D3100 D5100 D3200 D7100 D7000 toate APS-C ccd-uri

DE VÂNZARE LA CALD>>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SFATURI>> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Curățați camera imediat după utilizarea poate elimina în mod eficient praful și alte pete, de asemenea, crește utilizarea de viață.

2. Vă rugăm să verificați bateria de alimentare înainte de curățare în cazul redus de energie reflector întoarce pentru a provoca deteriorare în timpul de curățare.

3. În timpul de curățare a senzorului sau obiectiv, un tampon mai bine să utilizați doar o singură dată, așa că, pentru a evita petele sau praful de pe stick tampon pentru a provoca o poluare secundară.

4. Dacă petele încă nu pot fi eliminate după curățarea de carpa si curat (cum ar fi coloid petele lăsate de utilizarea neprofesionistă instrumente de curățare). Vă rugăm să contactați fabrica de service, pentru a ajuta și nu-l curățați de unul singur pentru a evita deteriorarea lentilelor.

5. Vă rugăm să nu utilizați senzorul curat în temperatură scăzută în cazul filtrului de congelare. A se păstra departe de temperaturi ridicate.

6. Prejudiciul a avut loc prin care nu sunt conforme cu modul de funcționare ar trebui să efectueze de către utilizator auto.

7. Nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu mânca sau pentru a juca!

TRANSPORT>> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oferim transport gratuit pentru întreaga lume prin China Post Air Mail și Singapore Post. Colete cu lichid curat în interior cu nava prin Poștă Singapore și Malaysia Post . Toate comenzile se vor livra în termen de 3 zile. Timp de livrare, după cum urmează:

POLITICA DE RETURNARE>> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oferim gratuit pentru acele comenzi care nu se potrivesc lor on-line descrieri postat de pe Vilatudor.ro. Când starea cererii sunt îndeplinite, puteți reveni elementele noi, fără nici un cost. După confirmare de primire plata vor fi rambursate.

FEEDBACK-ul>> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați un feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Și dacă orice întrebare sau problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 13cm x 5cm (7.09in x 5.12in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Numele DSLR CCD de curățare tampon de kit
Numărul De Model DDR-16
Cerere curat APS-C senzor CCD/CMOS
Pachet Independent ambalaj de vacuum
Dimensiune 16*12*3 cm
Origine SHANGHAI, CHINA
Nume De Brand VSGO
Tip Compensare costum
Certificat ISO9001, CCC, SGS, RoHS
Model DDR-16
g.w. 0.11 KG

Produse similare