Mascota Verde Mantis Mascota Costum Adult Dimensiune Mantis Insecte Cosply Costum de Desene animate Rochie Fancy

1 081.57lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


FI ST DE CALITATE ,CELE MAI BUNE SERVICII

**Bine ati venit la nostru NR.1 MASCOTA magazin en-gros! Suntem un profesionist la nivel mondial en-gros compania. Produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare este tenet noastre.

**Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista.

**Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Cinci stele Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da neutial sau negativ, feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

**Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi, vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore.

Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Și încercați să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj pentru problema ta. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

dimensiune produs :

158cm-168 cm (5.2 picioare - 5.5 m) S

168 cm-180 cm (5.5 metri - 5.9 m) M

180cm-192cm (6 picioare - 6.3 m) L

192cm-200cm (6.3 picioare - 6.6 metri) XL

200cm-210cm (6.6 picioare - 6.9 m) XXL

Produs : nou

Adult Dimensiune : UNUL MĂRIME se POTRIVEȘTE cele MAI multe Adulți 5'3"(160cm) la 5'11"(180cm) înalt și sub 200 kg greutate. Dacă aveți nevoie de mai mare sau mai mică, vă rugăm să ne trimiteți înălțimea și greutatea dumneavoastră. Am percepe o mică taxă suplimentară pentru dimensiuni mai mari.

Accesorii incluse : cap Mascota, mascota de corp, pantofi sau pantofi acoperă, mănuși, (coada), etc.

Material : Cap: EPE (nu de carton). Viziune Perfecta, Usor, Respirabil & Lavabile Interior

Material exterior : catifea parul Scurt

garnitură Materiale : POLIESTER TAFFETA

Material de umplere în Mascota Costum corp : polipropilenă bumbac

Greutate : greutate Totală de costum (include cap) este de numai 4-6 kg, de obicei,

Pachet : Pune într-gros cutie, dimensiune: 55*55*55CM 8O*60*50

Instrucțiuni de curățare : Loc curat cu o cârpă umedă. Pentru o curățare completă după costumul a fost purtat de mai multe ori, vă sugerăm să luați costumul la curățătorie

1.Blana, Costume de spălare de Mână sau utilizare mare față de încărcare comerciale mașină. Folosiți apă rece și detergent.

Atârna uscată; nu utilizați căldură să se usuce!

2. Costume de spumă se Spală de Mână sau uscat curat numai.

Atârna uscată numai

3.Șeful Folosi tapițerie spray foam cleaner sau detergent si burete umed.

Nu se înmoaie sau se scufundă în apă

Caracteristică : 1.Material cap: cap material este EPE; acesta este diferit de material de carton care acum majoritatea costum de cap sunt realizate cu.

2.Lumina: capul material este EPE, așa că face capul mai ușor decât material de carton, iar utilizatorul poate purta pentru o lungă perioadă de timp, și nu se simt foarte obosit ,și nu se adaugă presiunea umăr

3.Cap material: Vom folosi avansate mașini pentru fabricarea EPE cap, este mai puternic și destul de greu pentru a evita de a sparge atunci când se întâlnesc lovi accidental ,Utilizatorul cap pot fi protejate foarte bine, dar carton cap a fost produs de carton piese, au fost, de obicei, aglomerat de rău gluewater ,acest tip de cap nu este foarte ferm, și foarte ușor să se transforme în fragment, În același timp, gluewater face rău la Utilizator, Se face Utilizatorul dureri de cap sau se simt nefericiți.

4.Pauză și viziune: Utilizatorul poate respira foarte bine atunci când îl poartă, există o gaură de ochii și gura și zona gâtului, Ei au destul de ventilație pentru Utilizator, Utilizatorul să aibă o viziune bună de cap, ochii sau gura.

5. Ochi net: nu sunt din plastic net pe costumul ochi, Ele pot preveni praf sau altele în ochii Utilizatorului.

6. Rezistent la apa: EPE material poate fi rezistenta la Apa

7.Costum tesatura: Vom alege tesatura de înaltă calitate pentru costumul nostru. ne umple de polipropilenă Material de bumbac în mijlocul de exterior și interior material, Se face costumul moale și verosimilitate.

Servicii personalizate : putem personaliza personale costum pentru tine în funcție de imaginile pe care le oferi sau material sau dimensiunea care aveți nevoie.

Transport: produsul va fi livrat în termen de 1-5 zile lucratoare. De multe ori ne trimite articole prin EMS. de obicei, nevoie de 3-7 zile pentru a ajunge la cele mai multe țări, inclusiv Australia, SUA, Franța, Germania, Spania....... Numărul de urmărire va fi furnizat în scopul de după bunurile sunt expediate. Dacă doriți să ridicata putem combina transport. Vă rugăm să păstrați primirea adresa și numărul de telefon corect. Rețineți: Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere

***Dacă aveți orice întrebare sau preocupare cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore. Cu toate acestea, nici e-mailurile vor fi răspuns în timpul week-end sau vacanțe. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore întârziere în primirea noastră răspuns după un lung week-end sau vacanțe.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 80cm x 60cm x 50cm (31.50in x 23.62in x 19.69in)
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Numele Departamentului Adult
Caractere Animal Costume Tematice
Lungime Maneca Plin
Gen Unisex
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL
Tema Mascota
Utilizare Specială Costume & Accesorii
culoare Alte
Tip De Element Costume

Produse similare