125khz RFID Card de Proximitate Sistem de Control Acces RFID/EM Tastatura de Acces Card Control de Deschidere a Ușii tastatura touch wiegand 26 de intrare

67.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


rfid control acces rfid card de acces control tastatura touch control acces wiegand 26 de intrare

1 buc Control Acces

1 buc sârmă

1 Manual De Utilizare Engleză

1 buc Plastic husa de ploaie

10 PC-uri rfid keyfobs

Sprijinirea card,parola,card+parola pentru a deschide ușa de lucru Deconectat curentul funcție de protecție a datelor se Poate conecta un sclav cititor/wiegand 26 de intrare a se Conecta la sonerie cu fir sau fără fir cu funcție de cerința clientului și de a sprijini comutator pentru deschiderea ușii

NU

Articol

Valoarea

1

Tensiune de operare

DC 12V±10%

2

De operare curent

3 Tastatura Tastatura Touch cu luminos

4

Dimensiuni

117mm×75mm x 20mm

5

Greutate

110g

6

Temperatura mediului ambiant

0-60

7

Umiditate relativă

20%-80%

8

Depozitare

1000users

9

Tip de Card

I(ID) card(card IC pentru opțiuni) 10 Wiegand interfață Wiegand 26 de intrare

11

Carte de citire la distanță

1-15CM

RFID Card de Proximitate Sistem de Control Acces RFID/EM Tastatura de Acces Card Control de Deschidere a Ușii

De securitate de Proximitate RFID Usa de Intrare de Blocare Sistem de Control Acces 1000 de Utilizator +10 Chei Rfid Control Acces cu tastatura touch

ID Brelocuri Card:

Vă rugăm să rețineți, există 4 culori brelocuri card pentru opțiunile, pls vă rugăm să alegeți unul care ai nevoie si sa lasi un mesaj pentru roșu,galben, albastru,Negru,Multumesc. Dacă nici un mesaj,ne va livra albastru keyfobs cu controller.

Acestea sunt 10buc 125KHz RFID Apropierea Keyfobs

ei pot lucra cu produsul care are 125Khz RFID cititor de carduri.

Operațiunea Frecventa: 125KHz;

Distanta de citire: 3-5cm;

Fiecare breloc are un unic număr de IDENTIFICARE.

Comanda dumneavoastră va fi expediată pe 1-3 zile lucrătoare după plata integrală este șters atunci când limita stocului disponibil.

Notificările vor fi trimise după ce comanda este expediată, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email sau Vilatudor.ro pentru înregistrările de data de expediere.

Toate coletele vor fi expediate prin pachete mici, nu este garantat că parcelă ar trebui să ajungă în intervalul de timp menționat mai sus. Cu toate acestea, 95% coletele vor fi livrate în termen de momentul de referință.Vă rugăm să fie pacient, dacă coletul nu vine la timp pentru tine,și vă rugăm să contactați cu noi. noi le va urmări.

7 Zile Banii Înapoi de Garantare: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi. Vă rugăm să ne informați în scris(de exemplu, e-mail, mesaj eBay, fax, scrisoare) în termen de 7 zile de la primirea de bunuri. Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul. Vă rugăm să rețineți că expeditii / taxe vamale(daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost. Înlocuirea gratuită: Dacă primiți un nu-așa-descrise (de exemplu, defecte, incorecte, parte lipsă) element, vă rugăm să ne contactați atunci când obține elementul. Vom organiza un înlocuitor cât mai curând după caz, se confirmă. Furnizorii de Garanție: oferim garantie UN AN pe acest produs. În cazul în care elementul are nici o problemă de garanție vă rugăm să ne contactați pentru o soluție satisfăcătoare. Cerințe: Toate calificată de returnare/înlocuire trebuie să fie ghidat de către noi. Nu putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans.

Taxa vamală, taxa de manipulare, transportul si asigurarea sunt pe clienții cost și nu sunt rambursabile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.52kg (1.15lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 13cm x 12cm (6.69in x 5.12in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Tip de Card 125KHz
Numărul De Model MD-T06
Nume De Brand mcdorsteco
Capacitate De Utilizator 1000

Produse similare