6" Japonez AUS-8 de bucătărie din oțel inoxidabil cutit Universal, cutit Decojit Legume Fructe Peeling cuțit

61.77lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


6 " Japonez AUS-8 de bucătărie din oțel inoxidabil cutit Universal, cutit de Legume cuțit cu negru G10 mâner Caietul de sarcini

Design nou Articol nr.s MKT401-04A , acest Japonez AUS-8 din oțel inoxidabil cuțit bucătar-șef este de înaltă calitate,design perfect, extrem de claritate material Lamă:Japonez AUS-8 (Chinez din oțel inoxidabil 7CR17MOV) oțel inoxidabil (HRC58+/-2) mâner Ergonomic design , Superior tagered slefuire durabil de ultimă oră, duritate deosebită, Anti-rugina Descriere Lungimea Lamei Grosime Material Mâner cuțit de Utilitate 150 mm 1,9 mm Negru G10 Garanție garanție de Calitate: •ISO 9001:2008, Potrivit pentru uz Casnic; hotel și restaurant Menținerea Curată și uscată după utilizarea; păstrați într-un ventilative loc;

Semne: grosimea măsurată prin mâini, o diferență mică( mai mult sau Mai Puțin)după conic, lustruită, este rezonabil,

Fotografii De Producție Detalii

De garanție , garanție de Calitate: •ISO 9001:2008 Potrivit pentru: uz Casnic; hotel și restaurant de Întreținere: masina de spalat Vase în condiții de siguranță,dar recomandă spălarea lame de cuțite de Mână-spălare blând cu detergent de vase, clătiți curat și prosop uscat imediat, după utilizare, păstrați într-un ventilative loc.

Garanție

1) 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

100% satisfacție de garantare.

2) produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Ai nevoie spune-ne ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Feedback-ul

Vă mulțumim pentru feedback-ul după ce ați primit bine. ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ dorința vă va contacta cu noi frirstly, atunci vom înțelege de ce probleme sau probleme, așa că va rezolva în timp util și de a face fiecare client în satisfacție de 100%. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Livrare:

1) Suedia Post air mail și Netherland Post air mail sunt principalele noastre metoda de transport maritim,(Vom alege, de asemenea, DHL,FEDEX express livrare potrivit pentru Client valoarea totală și Adresa permis, pentru cutite de Bucatarie sunt limitate pentru a fi expediate prin Expres internațional în unele țări, bazate pe obiceiurile locale articole)

2) timpul De procesare va fi de 1-3 zile după verificarea plății.

3) Am doar nava de la Vilatudor.ro confirmat pentru adrese. Dacă doriți să schimbați adresa, pls e-mail-ne cu 24 de ore dupa ce ai facut plata.

4) TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine în termen de 24 de ore.

6) Impozite și taxe ascunse nu sunt incluse în prețul de vânzare. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 37cm x 9cm x 5cm (14.57in x 3.54in x 1.97in)
lama din otel AUS-8 din oțel inoxidabil
Cutit Tip Cuțite De Utilitate
Numărul De Model MKT401-04A
Material Din Oțel Inoxidabil
certificare CIQ,FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Nume De Brand HUIWILL
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
OcupaDublu Forjat Maner G10
Tip Cutite

Produse similare