Unde electromagnetice anti-radiații sacou, fabrica de mașini,calculatoare, electrice, cameră de ecranare electromagnetică imbracaminte de lucru,

354.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Protectie Eficienta: 30DB Protectie trupa: 10MHZ-3000MHZ Pentru mulțimea: în principal, cum ar fi calculatoare, copiatoare, echipamente medicale electronice, personalul transferat emisia de electroni, de energie și sisteme de distribuție, de radio, de televiziune, de telecomunicații, comunicații, radar, navigatie, bursa de valori a lucra cu calculatoare pentru mai multe frecvente de personal . Radiații electromagnetice: 1. calculatoare, televizoare, combine muzicale, cuptoare cu microunde, frigidere și alte aparate de uz casnic ...... 2. telefoane, faxuri, cuptor cu microunde, comunicații și alte echipamente de comunicații. 3. Cablurile de înaltă tensiune, motoare, echipamente electrice. 4. aeronave, putere feroviar, camera, industriei alimentare și alte echipamente. 5. de radio și de televiziune transmisie de turnuri, paginare transmițător stație. Sisteme Radar. 6. echipamente medicale electronice, bursa de valori, servicii bancare, telecomunicații, computer de ticketing, prin satelit stațiile terestre, centre de comandă și control. Domeniul de aplicare Timp de lucru de viață în mulțime decât aproape de zona de puternice radiații, radiații electromagnetice ar trebui să ia în considerare purtarea de îmbrăcăminte de protecție. Pentru a reduce doza de radiații primită, inclusiv a persoanelor enumerate mai jos: O mare, de calcul și a personalului de exploatare, mic calculator; 2, software design, programare, intrarea personalului; 3, profesionale utilizatorii de computere includ: finanțe, contabilitate, de economii, titluri de valoare agent de vânzări, casier afaceri, design grafic de calculator personal, cum ar fi design publicitar, construcții, mașini, artă, design, animație, și de secretariat (tastat copie); 4, radio, televiziune, comunicații, navigație, radar, cameră de lângă personalul de teren; 5, metalurgie, electronică, chimică, hârtie, cherestea, produse alimentare și de prelucrare a produselor alimentare industrii folosind de înaltă frecvență și microunde operatori de echipamente de topire, sudură, de încălzire, de ventilare, pulverizare, uscat, pesticide, proceselor de dezinfectare; 6, funcționarea pe termen lung utilizează radio frecvența și cuptor cu microunde și alte echipamente medicale de personal; 7, în special pentru cuptor cu microunde gustare personalul de vânzări; 8, echipamente electronice și instrumente de producție în funcțiune a personalului; 9, generarea de energie și de înaltă tensiune alimentare stație de transmisie a personalului; 10, personalul militar echipamente electronice experiment station domeniu; 11, de multe ori timp de 13 ani, a inimii și rinichiului defecte de utilizatori de telefoane mobile;; timp utilizatorii de Internet; 12, anti-static, explozie-dovada 14 membri ai personalului în apropiere de radio, televiziune, comunicații stații de imunocompromiși oamenii trăiesc; 15 femeile gravide.

Despre culoare Pentru monitor, de mediu și de lumină impact, culoare și fotografiile vor fi un pic diferite, obiectul real ca un standard, Fotografii de referință . Despre feekback de evaluare a Clientului este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să ne dea de cinci stele de evaluare, dacă există vreo nemulțumire, ne poti contacta pentru a rezolva problema, vă dau un răspuns satisfăcător. Multumesc pentru tip . Despre livrare Avem un mod rapid si economic mod de a transport, dacă aveți nevoie, vă rugăm să folosiți rapida metoda de livrare, coletul va fi livrat în 5-15 zile, dar costurile de transport vor fi mai scumpe, necesitatea de a crește unele costuri, dacă nu doriți să-și petreacă o mulțime de bani pe transport de marfă, vă rugăm să Folosiți economice de transport, dar timpul va fi mai lent, aproximativ 20-40 de zile,foarte loc de la distanță, este nevoie de aproximativ 40-70 zile.(Un alt mod:atunci Când vă cumpărați mai multe produse, ne-am converti automat pentru livrare rapida. Acesta este un serviciu gratuit.) Deci, vă rog, nu vă faceți griji, dacă la sfârșitul Vilatudor.ro zile de livrare, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu în mod arbitrar să ne dea un litigiu, pentru că nu sunt companii de curierat, nu se poate controla viteza de transport, există orice întrebări, puteți contacta locale express , Sau ne pot contacta direct, în mod arbitrar, să ne dea un litigiu este nepoliticos, și nu poate rezolva orice probleme. Toate taxele vamale generate de către autoritățile vamale nevoie de propriul angajament, nu suntem responsabili. Despre return 1, în cazul în care livrarea de zile se apropie de sfârșit, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu dau în mod arbitrar ne-o dispută, în această situație, nu ne permite o rambursare, pentru că produsele vor ajunge la dvs. desemnat adresa. 2, dacă pachetul are orice ambalaj daune, vă rugăm să contactați locale de curierat pentru compensare. 3, dacă pachetul are probleme de calitate, sau o descriere nu se potrivește, nu se pot utiliza și alte probleme, trebuie să contactați-ne, și apoi să se întoarcă produse de la noi, atunci Când vom primi returnarea coletului,va vom returna pentru tine.

Dacă doriți să cumpărați mai multe produse, vă rugăm să contactați vânzătorul, acolo va fi un mare discount.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Gen Unisex
Tip De Element Topuri
Material Poliester,Bumbac,Microfibra
Numărul De Model l
Utilizare Utilitate Și Siguranță
Tesatura Tip Tricotate
Dimensiune M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Caracteristică Iute Uscat

Produse similare