Dual Lentilă aparat de Fotografiat Auto Vehicul DVR Bord Cam Două Lentile Video Recorder F600

206.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dual Lentilă aparat de Fotografiat Auto Vehicul DVR Bord Cam Două Lentile Video Recorder F600

100% de brand nou și de înaltă calitate, Unic, rusă, coreeană, engleză, Chineză real inteligent pronunția, cu un număr de brevet exclusiv. Buton de urgență SOS - apăsați butonul SOS în caz de urgență, aparatul va salva în mod automat 2 fișiere de urgență și non-deletable fișiere. 2.7 16:9 display HD, procesor dual-lentila se poate roti cu 180 de Repede trece la filmările de noapte modul, acesta este foarte eficient pentru a rezolva supraexpunere problemă, și, astfel, să vadă numărul de înmatriculare cât mai clar posibil fără Sudură video, până la 30 de cadre / s Unică și intimă de proiectare combinarea obiectiv cu unghi larg și teleobiectiv, deci acesta nu mai este doar un decor simplu și creșterea unghiului camerei Opt viziune de noapte în infraroșu lumini sunt utilizate pentru a obține super-viziune de noapte cu efect de detectare a Mișcării aparatul poate detecta automat și începe video atunci când vehiculul începe, și suport video-înregistrare în timp ce de încărcare Suport pentru TV out Specificatii: senzor de Imagine: CMOS WXGA HD fotografice chip, și de până la 5 milioane de pixeli rezolutie Video: VGA (1280*480) / QVGA (640*240) rezolutie Camera: 5M/3M/2M/1.3 M/VGA ecran: 2.7 16:9 TFT LCD ecran raza de Focalizare: 12 cm - infinit format Foto: JPEG format Video: AVI temperatura de Operare: 0-40 sursa de alimentare: built-in baterie cu litiu / vehicul-os încărcător Suport card TF, max.32GB de Ieșire: USB2.0/TV Notă: aceasta nu include FT card nu are suport pentru citire directă/acces prin USB, acesta trebuie TF card reader pentru a citi video la calculator. Conținutul pachetului: 1 x DVR Auto 1 x manual de Utilizare 1 x incarcator Auto 1 x Suport 1 x cablu USB 1. Notificare

Un ... Prieten rus să Acorde o Atenție, vă Rugăm:te Rugăm să completezi receptor numele complet (include 3 părți, cel puțin-în Primul rând numele+prenumele+numele de Familie), în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă . Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda

B--Asigurați-vă că toate informațiile cum ar fi persoane de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon este corect, atunci când completează în cumpărătorului informații.

2.Vamale:

(1). Deci, pentru a elimina sau minimiza taxe vamale, ordinea va fi declarată valoare mai mică. Dacă doriți să-și declare bunurile ca un element nume sau specificați o valoare pentru personalizat, va rugam sa ne informați atunci când se face comanda.

(2). Cel mai mic preț nu reflectă prețul total plătit și valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

(3). Nu putem ști politica tarifară a fiecărei țări,Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitatea.

3. Se Întoarce Și Politica De Rambursare:

O ... Toate declarațiile trebuie să fie trimise de către dvs. local de poștă, e-mail sau EMS.

B-Dacă nava prin DHL, UPS sau alții, nu suntem capabili să-l primească din China Personalizate regulament.Vă rugăm să ne contactați pentru a reveni adresa și detalii înainte de a trimite produsul înapoi. Nu acceptăm orice se întoarce fără notificare prealabilă.Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în stare bună, cu ambalajul original. Va vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit.

4. Feedback-ul:

O-Feedback-ul este foarte important pentru noi. Odată ce ați primit un produs, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa 5 Stele feedback pentru a ne informa că sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 5 Stele feedback-ul Pozitiv ne va ajuta să îmbunătăți produsele și serviciile noastre.

B-- vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere pentru a ajuta în primul rând. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune de rezolvare de probleme, așa că, dacă există unele probleme, vă rugăm să comunice cu noi, si va vom oferi cele mai bune de rezolvare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 11cm (7.87in x 5.91in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Rezolutie Camera 1280x720
Limba OSD Chineză (Simplificată),Rusă,Spaniolă,Chineză (Tradițională),Italiană,Franceză,Japoneză,Germană,Rusia,Engleză,Portugheză,Coreeană
Unghi De Vizualizare 120°
GPS logger Nici unul
Interfață USB2.0,HDMI,Micro SD/TF
Format Video AVI
Producatorul Auto Acura
De Viață A Bateriei folosind cu incarcator de masina
Tip De Element DVR auto
Dimensiunea De Afișare 2.7"
Numărul De Lentile 2
Ambalaj Original Da
Pixeli 500Mega
Baterie Built-in
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Senzor De Imagine Portable Recorder
Nume De Brand fumalon
Raportul Ecranului 16
De Cadre Pe Secundă 30
Ecran Tactil No
Max De Memorie Extern 32g
Video Cod MJPG
Mod De Asamblare Portable Recorder
Chipset-Ul Producătorului Novatek
Cardul De Memorie Sd Nici unul
Caracteristici Speciale Afișaj cu Led,de Detectare a Mișcării,Interval Dinamic Larg,Ora și Data de Afișare,G-senzor,Înregistrare Ciclic,Viziune de Noapte

Produse similare