36pcs linkboy tir cu arcul 3 inch Picătură Pene de Curcan fletching pentru DIY săgeți de arc de vânătoare transport gratuit

52.40lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


36pcs linkboy tir cu arcul 3 inch Picătură Pene de Curcan fletching pentru DIY săgeți de arc de vânătoare transport gratuit

Descriere Culoare : 2 4buc rosu + 12buc negru 24buc verde + 12buc negru 24buc portocaliu + 12buc negru 24buc albastru închis + 1 2 buc negru 24buc galben + 12buc negru 24buc alb + 1 2 buc negru 24buc rosu + 12buc alb 24buc verde + 12buc alb 24buc portocaliu + 12buc alb negru 24buc + 12buc alb 24buc albastru închis + 1 2 buc alb 24buc galben + 12buc alb 36pcs roșu alb negru albastru galben verde portocaliu Ambalare: 3 6 buc = 12 seturi de palete (1set = 3 palete, fiecare set a 1 de culori diferite ) Dimensiune:3 Inch Caracteristică: Dreapta Forma:picatura turcia

Am prefera ESCROW de plată, de asemenea, vom accepta plata de la PAY PAL/ T/ T, Western union, transfer bancar, etc. depinde confortul dumneavoastra. Dacă doriți să plătiți în alt mod, vă Rugăm să contactați pentru informații despre cont. Vom face tot posibilul pentru a coopera cu munca ta.

Timp de livrare: de obicei Noi comenzi de nave în termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată pentru stocare de elemente. Am promisiunea de a livra toate comenzile comise în timpul de livrare.

Mod de transport maritim: de obicei, Vom folosi metoda de transport maritim în conformitate cu cumpărătorilor alegerea pe termenii de livrare, precum: economia mod de transport maritim din China Post airmail la nivel mondial (durează aproximativ 15-28 zile); Epacket în statele UNITE ale americii(durează aproximativ 7-14 zile). Expres internațional de transport maritim de EMS, DHL, TNT, UPS, etc.(durează aproximativ 4-7 zile). Timpul efectiv depinde de cumpărător locale oficiului vamal și POST-serviciu de BIROU.

Atenție, vă rugăm: dacă parcela volumul este mai mare de-a lungul greutate, vă sugerăm să utilizați de transport maritim EMS, pentru că EMS calcula poștale în funcție de greutate și de a ignora dimensiunea, dar alte Express moduri va calcula poștale având în vedere atât greutatea și dimensiunea.

Adresa de livrare: vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmari doar adresa. Nu avem nici o responsabilitate pentru greșit adresa de livrare furnizate.

Vă rugăm să asigurați-vă că acceptați acești termeni înainte de a face comanda. am prefera cinstit si sincer cumpărători, și este foarte apreciat că lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vom face același lucru, de asemenea,. Dacă te întâlnești probleme cu obiecte sau servicii, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Suntem producator original pentru tir cu arcul, vânătoare elemente, inclusiv sageti, varfuri de vanatoare, arc accesorii etc. Putem oferi OEM și ODM service. Dacă doriți să faceți propriile produse cu logo-ul propriu pe ea, vă rugăm să ne faci pentru tine, pentru că suntem foarte experimentat pe aceste produse; dacă doriți să angro de astfel de produse pentru a le revinde, vă rugăm să ne contactați pentru că am păstra întotdeauna o multime de stocare de elemente pentru angrosiști și comercianți cu amănuntul.

Pentru a ști mai multe despre compania noastră,vă Rugăm să vizitați compania noastra websit-ul, și on-line en-gros & magazine de vânzare cu amănuntul.

Sunteți bineveniți să scrie e-mail-mă pentru orice întrebare, vă rugăm să adăugați skype pentru conversație directă: bowhunter1980

Voi fi fericit să răspundă la orice întrebare într-o chestiune în timp util și de a oferi cel mai mic pret cu cele mai bune servicii pentru cereri de oferta si comenzi reale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (36 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Dimensiune 3"
tipuri de culori negru alb rosu portocaliu albastru galben
Numărul De Model LBA017
Tip Arcul Și Săgeata Set
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Utilizare săgeată fletching
comerțul cu ridicata și comerțul tradițional oferite toate tipurile de vânătoare produse
Utilizarea Vânătoare
Nume De Brand linkboy tir cu arcul

Produse similare