1bucată Noi de 30 de Metri/Rola 0.021" Grosime Șir Arcul de Servire Fir Pentru Diverse Arcul tir cu Arcul în aer liber, Transport Gratuit

35.85lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu

Șir Arcul De Servire Fir

Informații

Grosime:0.021"

Material:Dyneema D97

Culoare:Rosu,Galben,Albastru,Negru,Verde Inchis,Cu Fluorescență Verde,

Fluorescenta Violet,cu Fluorescenta galben

Lungime:30 m/rola

Notă :1)30meter/rola

de transport maritim la nivel mondial:

Transport gratuit în întreaga lume .

plata:

Acceptam Alipay ȘI T/T de plată.De plată trebuie să fie dat în 5 zile după acțiunea s-a încheiat. Tot nu plăti ofertanții vor duce la un non-plată a cumpărătorului de alertă de la Ebay și feedback-ul negativ de la vânzător

Politica de retur: acceptat

Prejudiciul marfa este returnată în primele 10 zile ale achiziționate de Transport maritim și de Manipulare nu sunt rambursabile . Livrare gratuita produse, costul de transport maritim (35%*prețul de vânzare) nu sunt rambursabile.

En-gros:

Suntem orignal fabricarea,OEM de servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist,Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util. dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.

Alege-ne, alege cel mai bun!

Suntem o fabrica care se specializează în fabricarea și exportul de Săgeată, Praștie, Vane, Pene, Nock, cu vârful lat, Sfat și Săgeata tub.

De asemenea, bun venit clienții noștri trimite proba la noi pentru a dezvolta noi linii de produse. Întotdeauna putem satisface nevoile diferite.

Calitate excelentă este întotdeauna scopul nostru și a devenit fabrica noastră de viață. Succesul companiei noastre se bazează pe o atitudine pozitivă față de calitate și servicii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Numărul De Model șir arcul
Tip Arcul Și Săgeata Set
Nume De Brand ELONG ÎN AER LIBER
Utilizarea Fotografiere

Produse similare